PR

2016.10.04. 02:46

Betörések megelőzése - Magunkért vagy családunkért aggódunk jobban? (x)

A Nyugat-dunántúli régió legnagyobb vagyonvédelmi cége, a Patent folyamatosan végez közvélemény-kutatást. Legutóbb arra voltak kíváncsiak, hogy a cég ügyfelei mennyire elégedettek a Patent szolgáltatásaival, illetve mi motiválja őket leginkább a riasztórendszerek használatára. (x)

Az emberek leginkább a személyes értékeiket védik a távfelügyeleti, riasztó rendszerek segítségével – derült ki az anonim felmérésből, melyet online végeztek a kutatók. Ezután közvetlenül a családtagok biztonsága következik, majd jóval lemaradva a céges, nem reprezentatív kutatásban a személyes biztonság.

 

Részlet a patentos ügyfeleknek készült felmérés adatait ismertető kiadványból.

Részlet a patentos ügyfeleknek készült felmérés adatait ismertető kiadványból.

Az emberek önmagukért kevesebbet aggódnak, mint családjuk, vagy éppen ingó vagy ingatlan vagyonuk miatt. Ez a motivációs sorrendet is jelenti, amikor arról kell dönteniük, hogy a betörések megelőzése érdekében igénybe vegyék a Patent távfelügyeleti szolgáltatásait.


A bűnözés egyik alapvető indítéka az anyagi haszonszerzés tisztességtelen eszközökkel. Akik szeretnék megőrizni sok munkával szerzett vagyonukat, akik biztonságban akarnak élni, értelemszerűen szeretnék megelőzni azt, hogy betörjenek hozzájuk. Vagy ha be is törnek, a károkozást egy gyors kivonuló szolgálat megjelenésével minimalizálják.


Új lakás, új ház esetén a vagyonvédelem kialakításában sokat számít a cég jó híre. A felmérésből az is kiderült, hogy a Patenttal kevésbé elégedettek száma hibahatáron belüli.

 

Közel száz százalék tartja megbízható cégnek a Patentot.

Közel száz százalék tartja megbízható cégnek a Patentot.

„Havonta több mint száz megkeresés érkezik felénk. – mondja Fekete Csaba az LH Patent ügyvezetője – A megkeresések után egy teljesen ingyenes vagyonvédelmi, biztonságtechnikai felmérést végzünk a leendő ügyfélnél. Majd ajánlatot adunk. Azok, akik hozzánk fordulnak értékeik, családjuk, vagyonuk biztonsága miatt azért választanak minket, mert a régióban az egyik legmegbízhatóbbak vagyunk. Jók az elfogási mutatóink, sokat költünk fejlesztésekre is."


Az ügyvezetőtől megtudtuk, az anonim felmérések folytatódnak, és azok publikus részét természetesen rendszeresen közzé teszi a Patent. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában