PR

2016.03.17. 10:54

Familypark 2016

2016-ban a korábbi időpontra eső húsvéti ünnepek miatt a Familypark, már március 19-én kitárta kapuit és örömmel várja a magyar vendégek sokaságát!

A Familypark minden évben újabb látványosságokkal gazdagodik, ez a 2016. évre is érvényes.


Az első lényeges változás mindenesetre már a jegyvásárláskor szembetűnő: a beléptetés forgókapukon keresztül, a jegy vagy bérlet beszkennelése után teljesen automatikusan történik.


Az újfajta belépőjegyek, a „Krähennest" (varjúfészek) csúszda és a „Froschhüpfer" (ugráló békák) körhinta a fiatalok és az idősek szívét egyaránt megdobogtatja. A gasztonómiai kínálat is három új vendéglátóhellyel bővült, valamint a 3–14 év közöttiek a születésnapjukon ingyenesen látogathatják Ausztria legnagyobb, az osztrák–magyar határ közelében fekvő szabadidőparkját.


 2016. FÉNYPONTJAI:


„Krähennest" (varjúfészek) & „Froschhüpfer" (ugráló békák)

A Froschhüpfer (ugráló békák) körhintát a szülőkkel vagy nagyszülőkkel együtt már a Familypark legfiatalabb vendégei is élvezhetik: a tó partján, békaháton utazva tehetnek néhány szórakoztató kört.


Aki a Krähennest (varjúfészek) magaslatot megmássza, egy 43 méter hosszú csúszda örömeit élvezheti. A látogatók a hat pálya valamelyikén, szivacson csúszva száguldozhatnak lefelé. Még egy érdekesség: „Tante Mizzis Kleine Farm" (Mici néni kicsiny farmja) állatsimogatójának kecskéi a csúszda környékén lefektetett pallódeszkákon mászhatnak felfelé, és így közvetlen közelről figyelhetik a csúszdázás örömében elmerülő gyermekeket.


Kulináris újdonságok


A vendéglátási paletta három új kínálattal bővül. Közvetlenül a Krähennest új létesítmény mellett nyílt meg a „Die Würstelbraterei", amely lacikonyhai különlegességek széles választékával - a mocsári ökörből készült sült kolbásztól kezdve egészen a vegán frankfurti virsliig - várja vendégeit.


A nassolást kedvelők az azonos nevű édességboltban finomságok gazdag választékával találkozhatnak. Júniustól a „Medici" Trattoriában kőkemencében sütik majd az eredeti olasz pizzákat.

Az idei évtől a közkedvelt születésnapi zsúrok helyszíneként a Trattoria partihelyiségei is választhatók, ahol a gyermekek igazán gondtalanul ünnepelhetnek.


„Mivel a tavalyi év újdonságával, Leonardo repülőgépével elsősorban a nagyobb gyerekeket és a felnőtteket szólítottuk meg, az idén igyekszünk a fiatalabb vendégek kedvében járni. A két újdonság, a Krähennest és a Froschhüpfer látogatói fantasztikus, új élményekkel gazdagodhatnak. 

Az újabb vendéglátóhelyek pedig nagyban hozzájárulnak a parklátogatás még színesebbé tételéhez" – nyilatkozta Ulrike Müller, a Familypark igazgatónője a szezonnyitó alkalmából.

Nyitvatartási idő:


-   márc. 19 - szept. 30., 9-18 óráig


-  okt. 1 - okt. 26., 10-17 óráig


-  Napi jegy ára: 21,50 €.


-  Kedvezményes ajánlat iskolai csoportoknak (10 főtől) akár 12 €/fő-től.


-  3–14 év közöttieknek a születésnapon a belépés ingyenes!


-  Hároméves korig a belépés ingyenes!


Érdekességek a Familypark Neusiedlersee-ről


A St. Margaretheni M. Müller Ges.m.b.H által üzemeltetett Familypark Ausztria legnagyobb szabadidőparkja. A több mint 145.000 m2-en fekvő park látványosságai négy különböző témavilágba sorolhatók: élményvár, falusi porta, meseerdő és kalandsziget.

Ezenfelül a szabadidőparkban több mint 15 különféle étterem és falatozóhely található. Szezonban mintegy 170 munkatárs dolgozik a játékoknál, a vendéglátás, kertészet, műszaki feladatok és igazgatás területén. 2015-ben áprilistól november elejéig a látogatószám elérte az 517 ezer főt, valamint ez idő alatt 20.500 éves bérletet állítottak ki.


 További információ >> www.familypark.at


   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában