PR

2015.09.17. 18:30

A Rudolph Logistik sikert sikerre halmoz

A Rudolph Logistik majdnem hetvenéves története során sikert sikerre halmozott.

Neve nem csupán Európában, hanem az Arab-félszigeten is jól cseng. Nem véletlen, hogy egyre több és több alkalmazottat foglalkoztatnak. A folyamatos fejlődéshez pedig új tér is dukál. Nemrég egy új, monumentális méretű csarnokot avattak fel Győrben.


Magyarországon 1993 óta van jelen a Rudolph Logistik, míg Győrben az első csarnokot 2003-ban avatták fel. Azóta rohamosan fejlődött a győri bázis is, egyre több és egyre jobb szakembereket alkalmaztak. Alig telt el pár hónap, már látható volt, hogy a német gyökerekkel bíró cég Győrben is sikerre ítéltetett.


A munkavállalók körében is gyorsan híre ment, hogy a Rudolph egy olyan cég, ahol érdemes dolgozni, mert megbecsüli a jó munkaerőt. Sőt, nem csupán a jó munkaerőt, hanem az embereket is. Értékeli a céghez való hűséget és lojalitást, a szívvel-lélekkel végzett feladatvégzést – és természetesen ezt az előrelépési lehetőségekkel meg is hálálja. Fontos kiemelni, hogy nemcsak a kedvelt korosztály kap esélyt, hanem a pályakezdők és az 50 év felettiek is. Fizikai és szellemi munkára egyaránt igény van, így a cég kapuja mindenki előtt nyitva áll, csak élni kell a lehetőséggel.Ahogy a Rudolph Logistik is megtette, és nemrég átadta új gigacsarnokát, amelyhez egy tekintélyt parancsoló irodaépület is tartozik. Az új csarnok a Tibormajori út 27. szám alatt található, az ipari parkban. Az építkezés hét hónapot vett igénybe, és 10 millió euróba került.


A beruházás egy 14 ezer négyzetméternyi csarnokból és egy 1.800 négyzetméternyi irodaépületből áll. Mindkét objektum maximálisan kielégíti a munkavállalók igényeit, minden adott a színvonalas és minőségi munkavégzéshez. A Rudolph az építkezés során mindvégig figyelembe vette, hogy a szakmai praktikumok mellett a biztonságos, kényelmes és otthonos légkör is megvalósulhasson.


Hiszen a dolgozók nélkül minden munkacsarnok csak egy élettelen hodály. Kellenek bele a munkások, akik élettel és értelemmel töltik meg az épületet.Az új, monumentális méretű csarnok első körben 50 új munkehelyet jelent, ám ez a szám természetesen a későbbiekben változhat. A növekedés mértéke nagyban függ a jövőbeni projektektől és megbízásoktól, ám ahogy eddig, most sincs oka aggodalomra a cégnek.


Szilárd alapokon nyugszik, ragyogó és sikeres jelenre építkezik. Az új csarnok egyébként összetett célt szolgál. Logisztikai szolgáltatásokat nyújtanak az AUDI Hungária Motor Kft. motor- és járműgyárát ellátó beszállítók részére. Ezen belül komplex logisztikai tevékenységet is képesek nyújtani, kezdve az előszereléstől egészen a minőségellen- őrzésig. A sort persze még hosszan lehetne sorolni.


Az új csarnokkal még inkább megerősítette magyarországi pozícióját a Rudolph Logistik, amely bár eddig is bombabiztos cég volt, ezzel ismét bizonyított. A nehezebb időkben is képesek azon a színvonalon dolgozni, amelyet elvárnak tőlük és amelyet mindig teljesítenek is.


Ezzel a minden igényt  kielégítő új csarnokkal elkezdődött egy új időszámítás a cégnél, ám csak abban az értelemben, hogy innentől még inkább megmutathatja a vezetőség és a dolgozók is: övék az egyik legszerethetőbb, legbiztosabb és legprofibb munkahely. (x)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában