PR

2015.05.29. 15:00

Olcsóbb műszaki cikkek érkeznek Győrbe

Új együttműködő partnerrel bővült az Elektro Outlet hálózata: az ország második franchise-outlet­áruháza nyílt meg Győrben. Az üzletben nagy nyitási kedvezményekre számíthatnak a vásárlók, de a későbbiekben is állandóak lesznek az akciók. A nyugdíjas korosztályt is különleges ajánlatokkal várják. A tulajdonos-vállalkozót jól ismerhetik a helyiek, hiszen korábban 13 évig egy barkácsáruház igazgatója volt.


Új Elektro Outlet üzlet nyílt Győrben, így a térségben élőknek már nem kell a szomszédos Ausztriába utazni, ha olcsó, jó minőségű műszaki cikkekre van szükségük. Az Elektro Outlet garantálja, hogy a termékpaletta mindig változatos és friss lesz, köszönhetően annak, hogy a legnagyobb világmárkák a beszállítói. Az árak mindig versenyképesek, akár 15–20 százalékkal kedvezőbben tudnak értékesíteni, mint a többi műszaki áruház.Dr. Somogyi Tivadar alpolgármester és Budai Ferenc ügyvezető igazgató

Dr. Somogyi Tivadar alpolgármester és Budai Ferenc ügyvezető igazgató

A napokban különösen érdemes figyelni a kínálatot, mert a nyitás alkalmából extra kedvezményekkel várják a vásárlókat.

A bolt tulajdonosa 23 éves vezetői tapasztalattal rendelkezik, és mielőtt saját vállalkozásba fogott, egy barkácsáruház vezetője volt. Budai Ferenc régóta várt ilyen lehetőségre, és az Elektro Outlet szakmai hátterével biztos az üzlet sikerében. A vállalkozó fontosnak tartja, hogy az idősebbeket is megszólítsák ajánlataikkal. Véleménye szerint a győrieknek és a környékbelieknek nagy szüksége van az olcsó, jó minőségű műszaki cikkekre – ez mostantól nem jelent problémát.

Kormos Richár kereskedelmi igazgató

Kormos Richár kereskedelmi igazgató

Dr. Somogyi Tivadar, a megyei jogú város alpolgármestere hangsúlyozta, a település számtalanszor bizonyította, hogy élhető, kellemes környezetet teremt a vállalkozásoknak. Az önkormányzat szempontjából minden újonnan induló beruházás egyaránt fontos.

Cím: Győr, Mészáros Lőrinc u. 13.
Telefonszám: 96/511-255, 06-20/372-0196
www.gyor.elektrooutlet.eu

(x)

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában