PR

2014.12.19. 14:51

Karácsonykor is biztonságban

Ezekben a napokban békességbe, boldogságba, várakozásba öltöztetjük a szívünket, ugyanakkor nem feledkezhetünk el a biztonságos közlekedésről sem. (x)


Karácsony közeledtével érezhetően felgyorsul az idő. Hiába is próbálnánk lelassítani, az adventi koszorún vasárnap már az utolsó gyertyaszálat is meggyújtjuk, a legfinomabb ünnepi ételekkel, a legmagasabb fenyőfával s az ahhoz illő, megfelelő díszítéssel készülünk, hogy az ünnepünk méltó legyen.

Ezekben a napokban békességbe, boldogságba, várakozásba öltöztetjük a szívünket, ugyanakkor nem feledkezhetünk el a biztonságos közlekedésről sem. Sokan indulnak útnak Karácsonykor, hogy szeretteik körében ünnepeljenek, így a híradások gyakorta tudósítanak kialakult dugókról s a téli időjárás miatt sajnos balesetekről is.

Nem feledkezhetünk el a biztonságos közlekedésről sem.

Nem feledkezhetünk el a biztonságos közlekedésről sem.
A biztonsági öv egy másodpercek alatt beköthető védelmi eszköz, mely rendeltetésszerű használata esetén megvédi a vezetőt és az utasokat egy esetleges baleset során. Kérjük, vezessenek óvatosan, legyenek figyelmesek és toleránsak a téli utakon, hogy az idei Karácsony minden autós számára balesetmentes és békés legyen!

Autoliv - életeket mentünk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában