PR

2014.10.29. 16:28

Tovább tart a ˝Látás hónapja˝ kampány a Trend Optikában!

November 15-ig meghosszabbították az ingyenes szűrőprogramot.

kisalfold.hu


A Trend Optikában, a Semmelweis Egyetem által alapított Semmelweis Kft. országos vizsgálópontján ‒ mint a kampány kijelölt üzletében ‒ ingyenes látásellenőrzést és szaktanácsadást végeztek október hónapban. A nagy érdeklődésre való tekintettel a szervezők úgy döntöttek, hogy november 15-ig meghosszabbítják az ingyenes szűrőprogramot.


Október a látás hónapja. Az ehhez kapcsolódó kampány szervezői szívükön viselik a magyarországi látáskultúrát. Világszintű felmérések adati szerint az emberek több mint 50 százalékának lenne szüksége valamilyen látáskorrekcióra, ezzel szemben Magyarországon mintegy 1,5 millióan még sosem vettek részt szemvizsgálaton. Ez azért is baj, mert a látásvizsgálat során nemcsak egy esetleg később súlyossá váló szembetegség, de például a cukorbetegség vagy akár a magas vérnyomásra utaló jelek is felfedezhetők.

A gyakori fejfájás, a rossz közérzet kiváltó oka sok esetben az éles látás és a dioptriakorrekció hiánya, vagy a nem megfelelő látásjavító eszköz viselése. Szinte minden korosztály érintett, mert az élet- és munkakörülmények változásával egyre több embernek van szüksége korrekcióra. November 15-ig a Trend Optikában térítés nélküli szolgáltatásként kínálják a látásellenőrzést és a szaktanácsadást. Ha úgy érzi, hogy látása nem kielégítő, vagy csak egyszerűen kíváncsi, hogy milyen a látásélessége, keresse fel a Trend Optikát, ahol szemész szakorvosok, diplomás optometrista kontaktológusok, látszerészmesterek állnak az Ön rendelkezésére.


A legkorszerűbb géppark is adott, amellyel a látásvizsgálat mellett októberben teljes körű szemészeti vizsgálatot, szürkehályog- és glaukómaszűrést, illetve korunk legújabb vívmányát, egy világújdonságot, háromdimenziós szemmérést is végeznek. Ennek célja a maximálisan személyre szabott szemüveg elkészítése. Az egyedi gyártású, a csúcstechnológiát képviselő VisiOffice készülék pontos mérései alapján készített szemüveg erőlködésmentes, ötször precízebb látásélményt biztosít. Szemünk adatai alapján egy speciális kód segítségével digitális fotó alkalmazásával most még tökéletesebb látásélményhez juthatunk. A VisiOffice a ma létező legmodernebb eszköz ahhoz, hogy a szemüvegkeret és a lencse kiválasztásánál a lehető legjobban döntsünk. Segíti a keretpróbálást, a lencse kiválasztását, a nagy precizitású mérés pedig biztosítja a személyre szabhatóságot és a pontos szemüvegkészítést. A Trend Optikában az egyedülálló és kifinomult mérési módszerekkel tökéletesen személyre szabott szemüveget készítenek számunkra. …és még egy újdonság: az Essilor ‒ amely világvezető a szemüveglencse-gyártásban ‒ kifejlesztett egy új generációs szemüveglencsét, a Varilux S 4D-t, amely áttöri a multifokális lencsék eddigi korlátait, és széles látóteret, gyors reakcióidőt, valamint mozgás közben is stabil látásélményt biztosít. Aki most a Varilux S 4D lencsét választja, semmit sem kockáztat, ugyanis ezeket a szemüveglencséket most elégedettségi garanciával kínálják az üzletben. Ráadásul november közepéig egy akció keretében akár Varilux S 4D, akár bármilyen Varilux multifokális lencsével készítteti el szemüvegét a Trend Optikában, tartalékba még egy pár ugyanolyan multifokális lencséjű szemüveget kap ajándékba minden kedves vásárló. Az üzletben valamennyi egészségpénztári kártyát, beiskolázási utalványt és SZÉP-kártyát is elfogadnak.

Üzletünkben rendelnek:
dr. Szemán Annamária szemész szakorvos
Böröczki Anna diplomás optometrista, kontaktológus
JELENTKEZZEN BE MOST!
Trend Optika szaküzlet
Győr, Baross G. út 19.
Tel.: 96/488-341


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában