PR

2014.07.25. 12:51

Zene kompromisszumok nélkül

Már elérhetők a Telekom új díjcsomagjai, amelyek hozzáférést biztosítanak a Spotify Premium zeneszolgáltatáshoz. (x)

A Spotify egy olyan felhő alapú zenei streaming szolgáltatás, amelynek segítségével sok millió számot tarthatunk a zsebünkben, csupán internetkapcsolat, regisztráció és az alkalmazás letöltése szükséges hozzá.

Zene kompromisszumok nélkül

Zene kompromisszumok nélkül
A felhasználóknak nem kell többé időt pazarolni kedvenc zenéik begyűjtésére és elfoglalni a számítógép, okostelefon, vagy egyéb digitális eszköz értékes tárhelyét ezek lementésével, hiszen a felhőben tárolt, több mint 20 millió zeneszám belföldön szinte bárhol és bármikor elérhető, a nemzetközi és hazai kínálat pedig folyamatosan bővül kis- és független kiadók zenéivel csakúgy, mint a legújabb slágerekkel. A zenék böngészésére lehetőség van előadók, albumok, vagy barátok lejátszási listái alapján is. Az egyéni preferenciák szerint kialakított saját lejátszási lista mellett ezernyi szerkesztett lista kínál kiváló segítséget arra, hogy az éppen aktuális élethelyzetnek vagy hangulatnak megfelelően, vagy akár kedvenc korszak vagy stílus alapján lehessen zenét hallgatni.

A Telekom Music díjcsomagjai, amelyek hozzáférést biztosítanak a Spotify Premium szolgáltatáshoz, a zenehallgatás valódi élményét nyújtják: reklámok megszakítása nélkül, kiváló hangminőségben élvezhetjük kedvenc zenéinket, akár internetkapcsolat nélkül, offline üzemmódban is.

A Spotify Premium révén a zenehallgatás valódi közösségi élménnyé is válhat: a regisztráció egyszerűen a Facebook fiók segítségével is elvégezhető, s így a zeneszámok, elmentett listák vagy kedvencnek jelölt albumok könnyen megoszthatóak a hírfolyamban, a zenei felfedezésben pedig közvetlen ismerőseink is segítségünkre lehetnek.

A Telekom Music XS, S és M mobil díjcsomagjairól, illetve a Music opcióról további részletek és feltételek a www.telekom.hu/zene oldalon olvashatók.
(x)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában