Patkás Tomi `Rocky´ blogja

2019.11.22. 20:56

Emberek, jellemek, érzések

Történetem helye, dátuma lényegtelen. Ami a lényeg! Csinálsz valamit ami számodra örömet okoz és ha ezt jól csinálod profitálhat a családod, barátaid, ismerőseid, így vagy úgy.

Fotó: Bucsak Krisztina

Lehet az csak egy mosoly, lehet az egy gondolat, de a lényeg, hogy adtál valamit, főként örömet. Nem volt soha célom, hogy példát mutassak, így alakult!

Nem szerepeltem szándákosan a tvk-ben, rádiókban, újságokban, így alakult. Voltam már Vasember, Paralimpikon, Hős, Cápamester, Példakép, Celeb, Sztár stb,stb. Az viszont világossá vált számomra, hogy ez a jelenség létezik, adott esetekben nagy segítség lehet a szereplés, de hangsúlyozom nem ez a célom. Nem tudom, hogy jól csinálom e, ezt az egészet, de vannak akik szerint nagyon is. Vannak akik lenéznek „ ez a tetovált, dagadt ördög csávó mit akar itt?” de kitérdekel?! Úgy gondolom amit letettem az asztalra az vitathatatlan! A sport eredményeim magukért beszélnek, az emberi tartásom, hozzáállásom szintén, és erre büszke is vagyok!

Ami velem történik mostanában, annak is van alapja és semmilyen érdek nem fűződik hozzá, mikor oda lép mellém egy étteremben a pincérhölgy, majd közli, hogy tanakodtak a kollégájával, vajon én lehetek az?( Nem Győrött történt!) Megkérdezi: Téged láthattunk a múltkor a tv-ben?

Válaszom: Lehetséges, igen. :) Nagyon nagy dolog amit csinálsz és szívből gratulálunk!

Fotó: Bucsák Kriszta Artantiq

Nem sajnálnak! ÉRTED?! ....és számomra ez a lényeg, ha azért kapom az érdeklődést, elismerést amit véghez vittem, nem pedig azért, hogy lábak nélkül élek, azért nem kérném, köszönöm szépen!

Tomi Rocky

„Különbözni jó. Szóval ne akarj megfelelni. Ne ülj csendben, és ne akarj más lenni, mint ami vagy. Ha valaki azt mondja neked, hogy más vagy, mosolyogj emelt fővel, és légy büszke”.

Angelina Jolie

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!