Határúszás-Határok nélkül

Fertő-tó vagy amit akartok...

Megérkezett a nyár!

Évek elteltével hosszas tervezés után kezd egy újabb álom úszásom egyenesbe érni.

Határúszás határok nélkül címmel.

1989 tavaszán bontották le a vasfüggönyt, ami nem csak országunkat, hanem az egész világot megváltoztatta. Akkoriban elképzelhetetlen lett volna egy ilyen úszást legálisan végrehajtani. Számomra ez a teljesítményem mellett egy nagy öröm lesz ha most 30 év után megvalósul.

Már csak 2 hét van hátra és jelentem megkezdődik a nyílt vízi szezonom! Az esemény még szervezés alatt, amit a Fertő Tavi Speciális Kutató és Mentő Vízipolgárőrség segítségével, biztosításával fogok végrehajtani.

2019. Június 1. Fertőrákos Virágosmajor Fertő-tó.

Nagy Gáborral a Fertőrákosi tűzoltóság tűzoltójával és csapatával találkoztam. Több egyeztetés után sikerült egy találkozó a következő nyílt vízi úszásom helyszínén.

A terep adott meg van az útvonal, már csak az engedélyek hiányoznak.  A helyszín gyönyörű, de biztos nem lesz könnyű, ugyanis a tó nyílt részén állandó a szél és ezáltal a hullámzás is intenzíven jelen van. Mindenre felkészülvén, már nem ez lesz az első és nem is az utolsó, amivel meg kell küzdenem. Természetesen a küzdelem édes, izgalmas, mert élvezem, amit csinálok és kifejezetten vonzanak a különleges kihívások.

Ebben a kihívásban is sokan álltak mellém, amit előre is köszönök és a támogatásuk egy plusz erőt ad. Az esemény után, majd egy hosszabb élménybeszámolóval jelentkezem. Most röviden csak ennyit szerettem volna.

2019.06.15-én Fertőrákos Virágosmajori kikötőjéből indulok, szorítsatok nekem!

Üdv: Tomi Rocky

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!