A szemem nem lát, csak néz…

Ebben az évben még csak egy kis esélyt sem adok magamnak, hogy leálljak. BUÉK 2019!

Az előző években ilyenkor laza edzésekkel, kényelmesen vártam a nyári nyíltvízi szezont. Most a hideg idő ellenére is keményen készülök, mivel hamarosan kezdődik az úszóévadom.

 

Február 10-én Balatonfűzfőn rajtolunk és csobbanunk majd a vízbe. Ez most nem a Balcsi lesz, amiben úszni fogunk, hanem a balatonfűzfői sportuszoda medencéje. Ezt a versenyt, 6 órás úszást, 50m-es medencében, faltól falig toljuk majd!

Fotó: Artantiq

Fotó: Artantiq

A jeges vizes csobbanásokat meghagyom másoknak.  :)

Január:

Zimányi András tavaly hosszában átúszta a Balatont, amivel bebizonyította, hogyha az ember kitartóan készül, akkor, ilyen fantasztikus teljesítményekre képes. Azóta András új hobbija lett a jeges vízbe való csobbanás. Semmiképp sem szeretném követni ebben a kihívásban, viszont azt érdekességképp szeretném megemlíteni, hogy ő is nevezett erre a 6 órás úszásra.

Nemrég, egy levelezés zajlott köztünk, amiben közölte velem, hogy miattam határozott így, és ő is részt vesz ezen a versenyen.  Elárulom, nagyképűség nélkül, hogy nem András az egyetlen! :)

Várom a találkozást és a közös versenyt. Öröm számomra, hogyha másokat tudok inspirálni, és ebben a formában kifejezetten megtisztelő.

Egy vízből valók vagyunk, Te meg Én!  

Bevallom, a január nem tartozik a kedvenc hónapjaim közé. A hideg, a síkos utak, az új év kezdete,  nem a legjobb számomra, de rengeteg tervvel készülök, ezért kíváncsian várom, minden pillanatát.

Szeretném még sokáig csinálni, ami a kitűzött célommá vált! Nem akarok egy olyan világban élni, ami egy megszokott, egyszerűbb opcióból áll. Szeretnék ebből továbbra is kitűnni, kitörni és bizonyítani, hogy egy szörnyű baleset után is van élet, sőt, ha egy kicsit bátor vagy, ezután kezdődik csak igazán az élet.

Természetesen nem mondom, hogy könnyű lesz, eddig sem volt az, de, ha sok év múlva visszanézek egy ilyen hideg januári délután, legyen érdemes visszagondolni, a rengeteg szép emlékre, érzésre, és akkor már a lelki szemeimmel is látni fogom miért volt érdemes az utam nem feladni, hanem kitartóan végig járni.

Üdv: Rocky

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!