Közeleg a tél !

Befejeződött de nem ért véget semmi. :)

Sziasztok!

A sárguló falevelekkel ,a napfény utolsó erejével búcsúzott az ősz és vele együtt én is befejeztem az évet.

A hajrában részt vettem egy emlékversenyen ahol úszkáltunk picit . A Szabó János emlékversenyt immáron 5 alkalommal rendezték a Magyar Vilmos uszodában ahol szívesen vettem részt.  Jó volt picit nosztalgiázni,mivel itt kezdtem a pályafutásom.  Gabi néni nagyon ügyesen megszervezte és levezényelte a versenyt a Győri Egyetértés Sport Egyesület keretein belül ami egy élmény volt.

Sajnos a Székesfehérvári 12 órás úszóverseny most kimaradt,mert nem volt meg a csapat létszámunk egyéniben meg igen nagy falat lenne ez a számomra. Talán jövőre újra megtudjuk csinálni.  :)

 Egy új riport is készült velem amit a Digi Sport Tv forgatott . Kellemes hangulatban beszélgettünk egy jót , úszkáltam a riport kedvéért és volt víz alatti felvétel is.

A riport a régi eseményekkel megtűzdelve egészen az aktuálisig bezárólag foglalta össze a 2 éves pályafutásom.

Köszönöm Kalmár Ágnesnek a kedvességét és a kitűnő riportot.

itt meg tekinthető:  http://www.digisport.hu/news/23044

Természetesen az edzéseket nem hagytam abba amit  heti négyszer csinálok folyamatosan.  Jövőre szeretnék több versenyen részt venni és folytatni a megkezdett utat.  Jövök még! Addig is szeressétek az életet mert azért van!

Üdv ROCKY !

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!