12 órás Éjszakai úszás

Spártai ,hosszú és fárasztó volt,de megérte!

 

Túl vagyunk a 12 órás éjszakai úszáson. 

A fekete pont csapat tagjaként részt vettem Székesfehérváron ezen az erőpróbán.

Külön köszönet a Rehab-Rába Kft nek  a támogatásért ,segítségért . KÖSZÖNÖM!

Szombat délután Pellek Bélával És Bucsák Krisztával elindultunk Székesfehérvári uszodába. Köszi mindent!

Mikor odaértünk a csapat többi tagja Gabika,Beni és Gábor már vártak. Elég kaotikusan indult a verseny nevezése. Kicsit sokan zsúfolódtunk össze a bejáratnál és épp a kezdés előtt sikerült becsekkolni.

A bejáratnál még időben két kedves barátom is betoppant,hogy bíztassanak egy picit akik maradtak is az első körig. Köszi Math és Szilvi! :)

A versenyt Beni kezdte,majd fél órás váltásokkal cseréltük egymást. Jött Gabika aztán Gábor ,majd én.

Az első körre sikerült a 800m ami nálam nagyon jó,mert max 750m szoktam úszni félóra alatt. Ez még sikerült az este négyszer. Juppiiiii :D

Volt amikor kifejezetten jobban esett a vízben lenni,mint a parton kint várakozni. Szendvicsekkel teával,kávéval és egyéb nyalánkságokkal kedveskedtek  a szervezők  és biztosítottak számunkra.

A Negyedik körnél jött a holtpont. Elálmosodtam és az úszásközben picit rosszul lettem,hányingerem lett és zsibbadtam,de fejben legyőztem az érzést és átlendültem rajt. Bírtuk,csináltuk,de nem volt könnyű!

Úgy alakult,hogy én voltam az utolsó és még egy hajrát is lekellett vágnom a végére amivel egy helyezéssel jobbat értünk el. :)

12 helyezést értük el és összesen 30km úsztunk 12 óra alatt.

Sokan jöttek oda hozzám gratulálni . Az ép emberek között ismét egyedül voltam és ezek a gratulációk kifejezetten jól estek.  

Reggel megtörtént a díjkiosztó aztán egy ebéddel zártuk a hétvégét. Jó volt ágyba kerülni.

Üdv:ROCKY

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!