Pályázati kisokos

2019.08.05. 13:12

A Magyar Falú Program újabb pályázatai.

Négy újabb pályázat jelent meg a Magyar Falú Program keretében éspedig: 1. önkormányzati tulajdonú útfelújítás, 2. Járdafelújítás anyagtámogatása, 3. polgármesteri hivatalok fejlesztésére, 4. falu-, vagy tanyabusz cseréje

  • Az önkormányzati tulajdonú útfelújításnál a pályázók közhasználatú parkoló felújításra és kialakításra is pályázhatnak, kerékpárutakat és hidakat renoválhatnak. Egy pályázó maximum harmincmillió forintig támogatható. A végső beadási határidő szeptember másodika.
  • Járdafelújítás anyagtámogatására maximum ötmillió forint nyerhető el, a végső beadási határidő augusztus 30.
  • A polgármesteri hivatalok fejlesztésére azon önkormányzatok is pályázhatnak, amelyeknél a hivatal több funkciót is ellát, például orvosi rendelő, vagy közösségi tér működik benne. A pályázat keretében külső és belső felújításra, átépítésre, bővítésre, korszerűsítésre, a hivatalhoz tartozó parkoló kialakítására, kizárólag az épület előtti járda építésére, vagy térkövezésére, valamint akadálymentesítésre lehet fordítani az elnyert összeget. A támogatás mértéke helyi települési önkormányzatoknál, amelyek önálló hivatalt tartanak fenn, vagy közös önkormányzati hivatalnál maximum 50 millió forint. Tagtelepülés esetében pedig 30 millió forint az elnyerhető összeg. A pályázatok végső benyújtási határideje szeptember 12.
  • A falu- és tanyagondnoki szolgálat támogatása keretében településeként egy darab falu-, vagy tanyabusz cseréjére, vagy beszerzésére lesz lehetőség. A maximális támogatás mértéke 15 millió forint, a pályázat végső benyújtási határideje szeptember 30.
  •  

    Felmerülő kérdés, illetve igény esetén, kérjük keressen minket az alábbi elérhetőségek egyikén: [email protected] vagy +36 20 377 9200-as telefonszámon.

    Gönczi Zsolt, operatív igazgató                 

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!