Pályázati kisokos

2017.10.09. 20:38

Elindult a Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Pályázat!

Minden idők legnagyobb szálláshelyfejlesztési programja indult el 2017. október 5.-én amely során 30 ezer szoba újulhat meg, ötezer új munkahely jöhet létre Magyarországon a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Programnak köszönhetően.

A fő cél, hogy a vidéki szálláshelyek megújuljanak, a pályázatok elbírálásánál kiemelt szempont, hogy a fejlesztések gazdaságilag hosszú távon fenntarthatóak legyenek és az egyes termékek összekapcsolódásán keresztül erősítik a térségi kínálatot, oldják a turizmus szezonális egyenlőtlenségeit.

A Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukció első felhívásai elérhetővé váltak a kisfaludyprogram.hu oldalon.

A program első ütemét valamennyi vidéki panzió megújítására, valamint a Tokaj, Felső-Tisza és Nyírség kiemelt turisztikai fejlesztési térség szállodafejlesztéseinek támogatására hirdette meg a Magyar Turisztikai Ügynökség.

Az első felhívások október 5-től elérhetőek, és a felkészülési időszakot követően a panziók fejlesztésére 2017. október 19. és december 4. között, míg a Tokaj, Felső-Tisza és Nyírség kiemelt turisztikai desztinációban található szállodák fejlesztésére 2017. október 19. és november 20. között nyújthatóak be támogatási igények.

Mindhárom felhívás esetében a Kormány által biztosított, a hazai költségvetésből finanszírozott, vissza nem térítendő támogatás maximális intenzitása 70 százalék, emellett a Magyar Turisztikai Ügynökség és a Magyar Fejlesztési Bank együttműködésének köszönhetően az önerő egy részének biztosításához a pályázók felhasználhatják az MFB kedvezményes kamatozású hiteltermékét, melyet ehhez a programhoz fejlesztettek ki.

A támogatási igények befogadása és értékelése folyamatosan történik majd.

Ha pályázni szeretne az ingyenes előminősítés végett jelezze pályázati szándékát az alábbi elérhetőségeken [email protected] vagy +36 20 377 9200 és felkészítjük a  pályázat sikeres beadására! 

Gönczi Zsolt, pályázati szakértő

[email protected], 06 20 377 9200

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!