Taktika

2019.11.20. 11:13

Videón beszél egy arab férfi arról, hogyan veszik át a hatalmat Németországban

A felvételen hallható férfi német és arab kifejezéseket vegyítve úgy fogalmaz, hogy hatalomátvételük nem fegyverekkel történik majd.

Érdekes videóra hívta fel a figyelmet egy Twitter-felhasználó a minap. A felvételen bevándorlók láthatók, egyikük a másikhoz félig németül, félig arabul beszél arról, hogyan is veszik át majd az arabok a hatalmat Németországban szépen lassan – írja a V4NA hírügynökség.

Hatalomátvételük azonban nem fegyverekkel történik majd, hanem gyerekekkel – derül ki a felvételről, ugyanis a feltehetőleg arab férfi elmondja: míg a németek legfeljebb csak két gyereket vállalnak, addig ők hetet vagy nyolcat is – ezt pedig még be kell szorozni néggyel, mivel annyi feleségük lesz, így már kész is szerinte a „hatalomátvétel”.

Remember the case from Austria? An Iraqi „refugee” raped a 10 y old boy at pool & said he hadn't had sex for 4 months = „sexual emergency”?

The guy at the end of this vid = also emergency?🤔🤔 pic.twitter.com/2THYpMHs9E

A videó végén pedig egy újabb megdöbbentő dolog hallható: ott egy valószínűsíthetően szintén migráns férfi arról beszél, hogy neki nagy problémája van „ott lent” – azaz a nadrágjában. Állítása szerint a heréi felettébb nagyok, ezt a keze mutogatásával is szemlélteti, majd elmondja, hogy az orvos azt tanácsolta neki a bajára, hogy szexeljen akárkivel, akárhogyan.

Kijelentése az internetezőket egy korábbi esetre emlékeztette: egy három évvel korábbi nemi erőszakra. 2016 decemberében ugyanis Amir A. megerőszakolt egy tízéves kisfiút a bécsi Theresienbadban, aki az erőszak során súlyos sérüléseket szerzett, az elkövetőt azonban csupán néhány év börtönre ítélték. A 20 éves iraki menedékkérő azzal indokolta tettét, hogy már hónapok óta nem részesült szexben senkivel, emiatt erőszakolta meg a kisfiút.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában