Ország-világ

2019.07.06. 12:27

Vérfürdő a házibulin: élőben közvetítették az interneten a 22 éves lány megkéselését

A lány sebe súlyos, de nem életveszélyes, két férfi állapota azonban válságos.

Munkatársunktól

Berontott egy házibuli helyszínére, majd megkéselte a volt barátnőjét és annak testvérét péntek hajnalban egy férfi a romániai Nadabon – írja a Maszol.ro.


Az ijesztő jeleneteket élőben közvetítette az interneten a mulatság egyik résztvevője.


A hírtelevíziók beszámolói szerint a szomszédos településen, Varsándon élő 32 éves elkövető az otthonából követte a házibuli élő közvetítését az egyik közösségi oldalon, és felfedezte, hogy a volt barátnője, akivel csak néhány napja szakítottak, egy idegen férfivel táncol. Kést ragadott, és elindult a mulatság helyszínére.


A féltékeny férfi se szó, se beszéd berontott a táncolók közé, megkéselte a 22 éves volt barátnőjét és a lány segítségére siető 24 esztendős bátyját, majd hazament. A rendőrök az otthonában fogták el. Ám mielőtt a kezén kattant volna a bilincs, öngyilkosságot próbált elkövetni ugyanazzal a késsel, amelyikkel áldozatait megsebesítette.


Jelenleg a támadót és a testvérpárt is egy aradi kórházban kezelik. A lány sebe súlyos, de nem életveszélyes, a két férfi állapota azonban válságos olvasható a Maszol.ro cikkében.


(Lead-képünk illusztráció - a szerk.)




 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában