Ország-világ

2019.08.20. 11:13

Utazzon féláron a szombathelyi a SAVARIA Történelmi Karneválra

Az augusztus 22-től 25-ig tartó SAVARIA Történelmi Karneválra 50 százalékos vasúti utazási kedvezményt biztosít utasainak a MÁV-START és a GYSEV, bármely belföldi állomásról Szombathelyre.

A kedvezményes retúrjegy másodosztályra szól, első osztályon utazáshoz a kocsiosztály-különbözetet, feláras vonaton a felárat meg kell fizetni.


Az alkalmi menettérti jegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra szóló teljes árú menettérti jegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazást legkorábban augusztus 21-én lehet elkezdeni, vissza pedig legkésőbb a rendezvényt követő napon, augusztus 26-án éjfélig lehet utazni ezzel.


Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt a rendezvény helyszínén – Szombathelyen, a Főtér Karneváli Információs Pavilonnál – lebélyegeztetik. Ennek hiánya esetén a jegyvizsgáló a vonaton teljes árú menetjegyre egészíti ki a kedvezményes jegyet.


A programokról a Savaria karnevál oldalán tájékozódhatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában