Ország-világ

2017.09.16. 20:06

Újabb hiányszakma, ami sokba fog nekünk kerülni - a fűtésszerelők várólistája már most 2-3 hét

Szeptember 15-én hivatalosan is kezdetét vette a 2017/18-as fűtési szezon.

munkatársunktól

Ugyan az időjárás alakulása várhatóan még ad némi haladékot a családoknak, de a karbantartást mihamarabb érdemes elvégeztetni. Különösen, hogy a Pénzcentrum értesülései szerint már most akkora a szerelőknél a túljelentkezés - idénymunkáról lévén szó -, hogy 2-3 hetet is várni kell a szakemberre. Árak tekintetében is többre készülhetünk, mint tavaly, kiszállási díjtól függően 10-20 ezer forint között mozog az általános ellenőrzés.


A magyar háztartások jó része gázkazános-radiátoros, ahol ajánlatos évente legalább egyszer átvizsgáltatni, karbantartatni a kazánunkat. A karbantartás során megtisztítják a készüléket, és műszeresen beállítják. Ennek köszönhetően jobban fog működni a kazán, jobb lesz a hatásfoka - szakemberek szerint ennek hiányában 5-10 százalékkal is rosszabb hatásfokkal üzemelhet a rendszer - bővebb részletek a Pénzcentrum oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában