Kékfény

2020.08.13. 09:06

Újabb drogdílert fogtak el az érdi rendőrök

Elfogtak egy újabb drogdílert az érdi rendőrök – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a police.hu honlapon.

Május 13-án az érdi rendőrök őrizetbe vettek egy 58 éves helyi férfit kábítószer-kereskedelem miatt idézték fel. A gyanúsított részletesen vallott az elkövetett bűncselekményről, arról azonban hallgatott, hogy kitől vásárolta a drogot. A nyomozók ezért felkutatták minden lehetséges kapcsolatát, és eljutottak ahhoz, akitől a kábítószert vásárolta.

A rendőrök augusztus 11-én jelentek meg az 50 éves férfi érdi otthonában, ahol többnyire kiporciózva vagy alufóliába csomagolva körülbelül három kiló kábítószergyanús anyagmaradványt, valamint digitális mérleget, laptopot, mobiltelefonokat és csaknem egymillió forint készpénzt foglaltak le.

A férfit, aki ellen kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást, őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását áll a közleményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában