Ország-világ

2017.08.22. 08:45

Új kirándulóvonatok indulnak Győrből a Bakonyba

A Cuha-völgyi Bakonyvasút Szövetség kezdeményezésére szeptember 2-tól új menetrend szerinti vonatok közlekednek a Győr-Veszprém vasútvonalon.

Szeghalmi Balázs

"Újra indulnak Győrből olyan hétvégi vonatok, melyek kimondottan a kiránduló családok, turisták igényeinek megfelelő időpontokban közlekednek. Sőt! A Győrből szombati szabadnapokon és ünnepnapokon 9:22-kor Zircre induló vonat a zirci tartózkodási ideje alatt egy külön járatpárt biztosít a Cuha-völgyi szakaszon a déli órákban" - közölte Bödecs Barnabás, a Cuha-völgyi Bakonyvasút Szövetség elnöke. 


Az új vonatok elsősorban a Győrből és környékéről, valamint Zircről a Magas-Bakony legkedveltebb turisztikai célpontjaira, a Cuha-völgybe, a Cuha-szurdokba, Fenyőfőre, a Cseszneki várhoz, a Kőris hegyre kirándulók, túrázók igényének megfelelő időpontokban közlekednek. Az első napon, szeptember 2-án (szombat) a Bakonyvasút Szövetség képviselői a vonatokon lesznek és kis ajándékokkal fogjuk várni az utasokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában