bűnügy

2019.10.12. 21:56

Több embert lelőttek egy brooklyni klubban

Egy férfi és egy nő is megsérült az incidensben.

New York police officers secure a crime scene outside a club after a shooting in Brooklyn on October 12, 2019. - At least four people died and three were wounded in a shooting at a social club in New York eary Saturday, police said. No one has been arrested over the shooting, which took place in Brooklyn, and the motive and exact circumstances are not known, a New York police official told AFP. The local affiliate of ABC News described the place where the shooting took place as an after-hours club. (Photo by Johannes EISELE / AFP)

Forrás: Johannes EISELE / AFP

Fotó: AFP

Négy férfi meghalt, többen pedig megsérültek, amikor valaki lövöldözni kezdett Brooklynban, egy nightclubban, helyi idő szerint reggel 7 óra után. A klubban legalább 15 ember volt a támadáskor – írja az Origo.

A lövöldözés az Utica Avenue 74 szám alatt történt. A CBS News szerint a négy halálos áldozatot az engedély nélküli klubban találták meg. 32 és 49 év közöttiek voltak, ketten brooklyniak.

Egy nő és két férfi súlyosan megsérült, de állapotuk nem életveszélyes. A nőt és az egyik férfit lábon lőtték, a másik férfinek a karját találták el. A Daily Mail szerint rajtuk kívül még egy ember megsérült menekülés közben. Az összes áldozatot kórházba vitték.

A CBS News szerint egyelőre még nem tartóztattak le senkit. A Daily Mail viszont azt írja, hogy a szemtanúk egy nőt és egy férfit is láttak bilincsben.

A rendőrség szerint a klubban illegális szerencsejáték folyt, emiatt kikérdeztek több embert. Valamint vizsgálják, hogy rablás állt-e a támadás mögött. A helyszínen két fegyvert találtak.

Borítókép: rendőrök helyszínelnek a klubnál

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában