Ország-világ

2018.05.16. 22:06

Taroltak a győri Hild és a Jedlik diákjai a Szakma Kiváló Tanulója versenyen - fotók

Elismerését fejezte ki a megyei kereskedelmi és iparkamara azoknak a diákoknak és tanáruknak, akik döntőbe jutottak az országos kamara által rendezett Szakma Kiváló Tanulója és Országos Szakmai Tanulmányi Versenyen.

kisalfold.hu

A két rendezvénynek a Szakma Sztár Fesztivál adott keretet, amit a kamara 9. alkalommal rendezett meg, s a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban 43 szakmában csaknem 300 tanuló versengett április 23. és 25. között.

A megyei döntősök elismeréseit Pintér-Péntek Imre a kamara elnöke és dr. Lakatos István, tagozati elnök adta át tegnap Győrben. A Szakma Kiváló Tanulója Verseny helyezettjei között köszöntötték a 3. helyezett Szabados Mártont a Soproni SZC Berg Gusztáv Szakközépiskolája tanulóját (tanára: Balogh Ottó), az 1. helyezett Eördögh Mátét győri Gábor Lászlóból (tanára: Takács Norbert), s a szintén első Tóth Tamást a győri Kossuthból (felkészítői: dr. Szombathelyi Péterné tanár és Horváth Mónika fodrász.

 

Fotók: Mészáros Mátyás


Az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyen 3. helyezést ért el Szabadvári Szilveszter a győri Hildből (tanára: Vörösházi György), s szintén bronzos a jedlikes Derényi Attila (tanára: Nagy Endre). Második lett a Jedlik tanulója, Ézsely Szovát Szaniszló (tanára: Kottra Richárd), a hildes Piltman Gábor (tanára: Vörösházi György), a jedlikes Orova László Illés (tanára: Tihanyi György), a lukácsos Kiss Martin Adrián (felkésíztői: Horváth László tanár és Unfer János szakoktató). És első lett a rangos seregszemlén Kapocsi Máté a Jedlikből (tanára: Tihanyi György), a szintén jedlikes Cseresznyés Kristóf Bendegúz (tanára: Kottra Richárd), a jedlikes Szalay Szabolcs (tanára: Vörös Attila), a hildes Marosvölgyi Martin (tanára: Vörösházi György).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában