Ország-világ

2018.10.24. 09:46

Takarításra jelentkeztek, szexrabszolga lett belőlük

Egyszerűen csak a "Főnökök főnökének" hívatta magát az a 30 esztendős magyar férfi, akit 13 év börtönre ítéltek embercsempészetért Angliában.

Egyszerűen csak a "Főnökök főnökének" hívatta magát az a 30 esztendős magyar férfi, akit 13 év börtönre ítéltek embercsempészetért Angliában. Cs. Csaba, testvére és apjuk összesen 29 évet kaptak, miután egy Nottingham-i hotelben tartották fogva és kényszerítették prostitúcióra a Magyarországról takarítónői állás ígéretével kicsábított nőket. - írja a BorsOnline.


Az Angliában élő magyar bűnbandát egy testvérpár segítette. R. Edit és R. Gabriella hat-hat évet kapott. Az embercsempész társaság hatodik tagja, V. Juliannát két évre ítélték. A Nottingham-i bíróság közleménye szerint a banda 2013 és 2017 között kényszerítette szexre az áldozatokat. Az ügyet idén nyáron, azután kezdték tárgyalni, hogy az egyik kicsábított lány SMS-ben kért segítséget az anyjától. Cs. Csaba megfenyegette, majd elvette a papírjait és a telefonját is, de az áldozat anyja addigra már értesítette a rendőrséget.


Csabáék több bordélyt is mű­ködtettek, a lebukás veszélye miatt pedig egyik helyről a másikra vitték a lányokat.

 

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában