SMS 05.26.

Ötlet a spórolásra

 • A képviselők létszámával kapcsolatban. 120 fő a parlamentbe! A fizetést pedig a minimálbérhez kötni! A miniszterelnöknek max. 10-szeres szorzó. Egyetlen egy önkormányzati képviselőnek sem járhatna fizetés. Ezzel lehetne igazan spórolni.
Egy fizetés nélküli önkormányzati képviselő

Pozsonyi visszhangok

 • A győri emlékmű sértette volna a szlovák turisták érzékenységét a város vezetői szerint. Pozsonyban senki nem törődik a magyar turisták érzékenységével.
OE

 • Amit Pozsonyba érdemes megnézni, azt mind a magyarok építették, csinálták, azért nem engedik nekünk megnézni. A szlovák is tudja, hogy hiába van náluk, az akkor is magyar.
Egy magyar

 • A szlovákok ellenségesek velünk, ha átmegyünk Pozsonyba, pedig annak idején tőlünk  „kaptak” egy országot.
Sajnos

 • Mi minden nációt befogadunk, de belénk mindenhol csak rúgnak. Nem kéne kicsit változtatnunk, hogy ez ne így legyen.
Marika

 • Magyarok! Kormányunk nem tesz semmit a magyarok külföldi megaláztatása ellen. Viszonozni kellene, fogdába vinni 3 szlovákot, 6–8 órára. Okot mindig lehet találni, hogy miért. Csak merni kell visszavágni!
Lövér

 • Pozsonyi téma: nálunk ezt jogellenes fogva tartásnak nevezik, és komoly büntetés a következménye. Talán náluk legális?
macskafejű

 • Pár éve Pozsonyban téglával dobálták meg az autómat. Nem háborogtam, mert nem vagyok már büszke magyar, csak elesett utolsó uniós tag!
L

 • Ez jó! Csáky Pál, Szlovákia magyar miniszterelnök-helyettese kért bocsánatot a magyaroktól. Hmm, magyar a magyaroktól! Ez már a megalázás csúcspontja. Szégyen.
Figyelő

Üzenetek erről, arról

 • Az Égáz most már kéthavonta küld  30.000 ezer forintos csekket. Ha ezt is befizetem, mi marad a rokkant nyugdíjból a többi kiadásra? Igaz, a következő már csak 4000 forint! De addig miből élünk? Miért nem lehet 2–3 havi részletre elosztani!
Feró, Győr.

 • Apának üzenem Csanakra, ne aggódjon, a permet egyáltalán nem art a szúnyogoknak!
Belvárosi

 • Ezúton is szeretném megköszönni mindenkinek, hogy a segítségemre siettek a marcalvárosi aluljáróban. Jó érzés, hogy vannak segítőkész emberek.
Ájulós kismama

 • A Gyárváros–Kiskút utcai óvoda kiscsoportos óvónénijének szeretném megköszönni kislányom búcsúztatóját. Jó érzés, hogy vannak ilyen lelkiismeretesen dolgozó óvónénik és dadusok.
Egy meghatódott anyuka

 • T. Szabóné! Igaza van. A visszaélések elítélendőek, de az irigység is. Próbáljon 1–2 órát féllábon állva csinálni valamit, elmúlik az irigysége.
Igazi rokkant

 • Szeretnénk megköszönni a móvári Hanság Múzeum dolgozóinak az érdekes és látványos régi gyermekjátékokból rendezett kiállítást. Külön élmény volt gyermekeink számára a régi játékok bemutatása és kipróbálása.
A Levéli Óvoda Őzikés csoportja

 • Nem a nagy múltú iskolák nyolc évfolyamos képzését, hanem a nevenincs oktatási központok középfokú osztályait kell megszüntetni
Gabi

 • Belvárosi kereskedők? Vannak még olyanok? Siránkoznak, hogy a Plázák és bevásárlóközpontok elviszik a vevőt? Tíz éve fel kellett volna ismerniük, hogy a nyitvatartási időt meg kellene hosszabbítani este 8–9-ig. Aki dolgozik napközben, csak zárt üzleteket találhat estefelé. Napközben pedig a parkolójegy ellentételezéseként adhatnának például 1 vásárlásnyi időkedvezményt, például 150 forintot. Ennyi az egész. Ezek a gazdag belvárosi butikosok már nem a mai világ kereskedői. Üdv.:
1Vevő

 • Tűzoltófeleség! Jellemtelen az, aki kenőpénz fejében leszázalékoltatja magát, hogy nyugdíjba mehessen. Ez egy biztos pénzforrás. Mellette elmegy dolgozni, mely béréből már nem vonnak semmi járulékot, maximum 15 százalék eva-t. A nem nyugdíjas béréből a nyugdíjalapba még tudnának betenni, ha lenne munkahelye. Ha meg annyira lestrapált a sok oxigéntől, akkor hogy tud ugyanolyan munkát vagy nehezebbet bevállalni? A sok pénznél jobb a még több! Amíg ezt a sumákságot meg lehet tenni, addig meg is teszik.

 • Ha valóban nem ő a használó, akkor jelentkeznie kellett volna a rendőrségen,  „hogy nekem is van ám ilyen autóm, de nem én használom, tiszta vagyok!”‘
Tibi, Győr

 • A győrzámolyi faluvezetés komolyan elgondolkodhatna azon, hogy illendő lenne egy bölcsődét létrehozni a magas kisgyermek létszámnak köszönhetően.
Ex-városi

 • Tisztelt S.M.! Olyan számítógépes számlára hívtam fel a figyelmet, amit az APEH nem ismer el, másképp nem büntetett volna. De úgy látszik, nem ért semmit.
Vásárló

Mindennapi bosszúságok

 • Elmúlt a kampány, megszűnt a kátyúzás! A feszültség kiverte a biztosítékot. A kárt a közlekedő fizeti? A biztosító 99 százalékban kihátrál.
 Ö 68.

 • Bosszúság! Kedves Mindenki! Figyeljenek jobban a vákuumcsomagolt húsokra, mert úgy néz ki a címkén jelzett szavatosság nem fedi a valóságot! Ne dőljünk be a reklámszövegeknek.
Sz.A., Sopron

 • Minden tiszteletem a rendőröké, de ők is megtanulhatnák a kreszt. A minap a Baross-hídról jöttem tanulóvezetőként, és a Gárdonyinál baleset miatt rendőrök terelték a forgalmat. Keresztező vállal (ami továbbhaladási tilalmat jelent ugyebár) integet, hogy menjek. Forgalmi vizsgán emiatt engem buktatnának meg…?
BeE

 • Ha az önkormanyzat ki tudja tenni a közleményt az óvoda falára, hogy emelik az óvodai ellátást a gyerekek után, akkor lenne annyi gerinc mellétenni az indokot is. Gusztustalan dolog, annyi szent. Dehát ez a faluvezetés ilyen. Korrupt és gusztustalan! Remélem, magukra ismernek.
Bosszús
Sportos üzenetek

 • Szerintem nem az a baj, hogy Bokit idehozzák, inkább az, hogy nem hoznak mellé egy fiatal klasszisjelöltet. Aki tanulhatna, rutint szerezhetne, és egy év múlva. Herrel együtt szuperek lennének!
KoPé

 • Kedves Lpg! Győrnek nem csak kézicsapata van! Ezt jó lenne, ha észrevennétek! Más sportolok a megélhetésért küzdenek! Ugyanolyan eredményekkel!
Egy sportoló

 • Ödi, ne merészeld bírálni a Róth Kálmánt! Majd ha végigcsinálod azt amit ő elért ezzel a csapattal, akkor bírálhatod. Addig is szidd inkább az MKSZ-t!
Győri szurkoló

 • Görbe köszönöm, hogy maradsz! ETO szurkoló.
Bubu

Schanda: újabb pályázati lehetőség nyílik az OkosÓvoda programban
A csatlakozó intézmények részt vesznek egy kutatásban, amelyben az óvodás korosztály digitális tevékenységét elemzik.
Próbálja ki ebben a játékban, miként dokkolnak ma a SpaceX űrhajósai
A SpaceX készített egy internetes szimulátort, amit telepíteni sem kell, rögtön játszhatunk vele.
Kiszállt a sztrádán cirkuszolni, futhatott a kocsija után (videó)
Kamionost állított meg egy kocsi vezetője valahol Lengyelországban.
Varga: a járvány elleni védekezés és a gazdaságvédelem kap elsőbbséget 2021-ben
Több mint fél éve lesz mindenkinek arra, hogy alkalmazkodjon a büdzséhez.
Gyász
„Fáradt teste megpihenni tért, hosszú, s szép idő volt, amit Ő megélt. Türelmesen várt az Úr hívó szavára, s most Ő is belépett az örök hazába. Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy SIPOS SÁNDOR életének 87. évében örökre megpihent. Temetése 2020. június 3-án, szerdán 16 órakor lesz a győrladaméri temetőben. Előtte engesztelő szentmise 15.15 órakor a helyi templomban lesz. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, sírjára a kegyelet virágait elhelyezik, és gyászunkban osztoznak. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Gyászoló szerettei
„Megpihent a Dolgos, Jó Apai Szív, áldás és hála övezi e sírt. Szerető Férj voltál, Drága Édesapa, bánatos családodnak most az őrangyala. Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Szeretett Férjem, Drága Jó Édesapánk, Apósom, Nagypapám, Testvérem, Sógorom és Rokonunk, SZAKÁCS SÁNDOR életének 72. évében, hosszú betegség után örökre megpihent. Hamvasztás utáni búcsúztatója 2020. június 4-én, csütörtökön 16 órakor lesz a győrladaméri temetőben. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, sírjára a kegyelet virágait elhelyezik, és gyászunkban osztoznak. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Gyászoló szerettei
„Váratlanul ért halálod, búcsú nélkül mentél el. Aludd szépen örök álmod, soha nem felejtünk el. Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy szeretett férjem, édesapánk, nagypapánk, apósunk, NÉMETH ÁRPÁD ebergőci születésű, soproni lakos életének 77. évében, türelemmel viselt betegség után elhunyt. Hamvasztás utáni temetése szentmisével egybekötve 2020. június 4-én 11 órakor lesz a soproni Szent György-templomban. Köszönetet mondunk mindazoknak, akik gyászunkban velünk éreznek. Gyászoló család
BORÁROS BÉLA a győri virágpiac pecsenyesütőjének tiszteletére engesztelő szentmisét mondatunk a lelki üdvéért 2020. június 3-án 17 órakor a győr-újvárosi római katolikus templomban. Gyászoló család
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy KOVÁCS ERZSÉBET 68 éves korában elhunyt. Temetése 2020. június 3-án, szerdán 15 órakor lesz a banai temetőben. Kérjük a részvétnyilvánítás mellőzését, és koszorú helyett mindenki csak 1 szál virágot hozzon. Köszönettel: a Gyászoló család
Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy SÁGI SÁNDORNÉ szül. Zsida Anita életének 53. évében elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása június 3-án, szerdán 13 órakor lesz a horvátkimlei temetőben. Egyben köszönetet mondunk mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, és gyászunkban velünk éreznek. Gyászoló család
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága férj, édesapa, nagypapa, TARNAI KÁROLY dekoratőr, süti papa 2020. május 27-én hosszú betegségben elhunyt. Temetését Szegeden tartjuk meg. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Gyászoló család
Életünk legszomorúbb napjára emlékezünk, Drága Gyermekünk VINCZE VIKTÓRIA KATALIN halálának 5. évfordulóján. Volt valaki, kiért átsírok sok éjszakát, Volt valaki, kit nem pótolhat senki más. Volt valaki, kit mindennél jobban szerettem, Volt valaki, kiért odaadtam volna az életem. Te voltál az életünk, az álmunk, Te voltál minden boldogságunk. Amióta nem vagy velünk, nehéz teherré vált az életünk. Amíg élünk örökké szeretünk, hiányzol nagyon, soha nem feledünk! Szerető szüleid
Fájó szívvel emlékezünk Drága Fiamra és Édesapánkra VARGA JÁNOS halálának 1. évfordulóján! Ha rád gondolunk, csak könnyezünk, nehéz teherré vált az életünk... Elmentél egy nyári napon, búcsúzni nem volt alkalom. Nagy a mi bánatunk, mélyebb mint a tenger, hogy is tud ennyit kibírni egy ember? Ha behunnyuk a szemünket, Téged látunk ragyogni, érezzük a könnycseppünket arcunkon lefolyni. Most egy csokor virág reszket a kezünkben. s megremeg a lábunk mikor sírodra letesszük. Ha itt lennél és kérdeznéd mi a bajunk, csak annyit mondanánk hiányzol nagyon. Szerető Édesanyád, Gyeremeid Andika, Bálint Unokáid: Lara, Ármin,Vejed Lali
Nehéz elfogadni: ennyi volt a közös emberi élet, ám az emlékek a lelkünkben továbbra is élnek! Tudattal tudjuk, véges a létünk, de lelkünkkel élünk, AKI VELÜNK EMLÉKEZNE GYÚJTSON EGY GYERTYÁT A MA EGY ÉVE ELHUNYT lányomra BANKÓ HENRIETTE szül. Galba Henriette-re Szerető Édesanyád, fiad Márk Hiányzol!
Összetört szívvel emlékezünk Drága Gyermekünk MÓRICZ TAMÁS halálának 1. évfordulójára! A fájdalom amit érzünk irántad leírhatatlan! Nagyon nagyon hiányzol! Hiányzik az a mosolygós arcod. Az a mérhetetlen szeretet ami belőled áradt! Az a drága jó szíved mindenki felé. Élet viteled mottója! Nem az számít mid van, az számít ki vagy! Örökké szeretni fogunk! Anyu, Apu, Testvéred és a kislányod
Szomorú szívvel emlékezünk ID. KOVÁCS SÁNDOR (Csikos) születésének 70. és halálának 17.évfordulójára. Bennünk él egy arc, egy meleg tekintet, egy simogató kéz, egy sóhaj, egy lehelet. Bennünk él a múlt, a végtelen szeretet, amit tőlünk senki, soha el nem vehet. Szerető családod
Fájó szívvel emlékezünk KOLTAI KÁROLYNÉ halálának 17. évfordulójára. Nem múlnak el ők, kik szívünkben élnek, hiába szállnak árnyak, álmok, évek. Férjed, fiaid, menyed és unokáid
In Memoriam Soha el nem múló szeretettel emlékezünk VARGA ANDREA halálának 1. évfordulójára Egy váratlan percben életed véget ért, mint vihar a rózsát, a halál tépte szét. Hosszú útra mentél búcsút nem intettél. Ha elfáradsz utadon, pihenj meg egy percre, tekints le az itt maradt bánatos szívekre. Hiányod fájdalom, elviselni nehéz, örökké él szívünkben a Rád emlékezés. Szerető családod! Nyugodj békében! Akik ismerték és szerették kérjük gyújtsanak egy gyertyát az emlékére!
IN MEMORIAM SZALAI ANDRÁS Tanár Úr halálának 7. évfordulójára. „Elvitted a derűt, a fényt, a meleget, csak egy sugarat hagytál: sz emlékedet. Bennünk él egy arc, egy végtelen szeretet, amitől tőlünk senki soha el nem vehet. Eszünkbe jutnak az együtt töltött napok, fülünkben újra megcsendül a hangod. Könnyes szemmel nézünk fel az égre, szeretünk Téged most és mindörökre.” Szerető családod SZALAI ANDRÁS Tanár úr halálának 6. évfordulója „Nincs nap, sem óra, hogy rád ne gondolnánk. Szívünkben őrizzük szereteted és lelked jóságát. Évre év jön, az idő tovaszáll, de gondolatunk mindig rád talál. Éltet minket a gondolat, hogy odafenn is mindig velünk maradsz.” Szerető családod