SMS 02.01.

Telefonok és számlák

• Én az Invitelnek dolgozom, ha megírok egy ügyfelet, akkor őt visszahívják a kódcenterből, ellenőrzik az adatokat és újra elmondják, a szolgáltatás mit tartalmaz! Amúgy minden szerződés 8 napon belül jogkövetkezmény nélkül visszamondható, aki eddig nem nézi át, nem tájékozódik, az vessen magára! Nem kell minden üzletkötőt egy kalap alá venni, mert sokan becsületesen végezzük a dolgunkat! Miért ilyen negatívak, az teljesen természetes, hogy három mobiltársaság van,  de az, hogy a Matáv elvesztette monopolhelyzetét, az nem!
Egy inviteles

• Üzletkötőként dolgozom, és olyan telefonálási lehetőséget viszek házhoz a lakosságnak, amivel spórolhatnak kötelezettség nélkül. Ennek ellenére 90 százalékban a legdurvább elutasítást kapom nem kívánt hangnemben. Nem leprát osztok! Miért rossz az, ami jó?! Egy kicsit több toleranciát, nyitottságot győriek! Én is csak a munkámat végzem, mint mindenki más.
 K. T., Győr

• Az Invitel kódját nem ütöttem be. Mégis számláznak. Az üzletkötő kérte, hadd telefonáljon. Ez nem átverés?
Tibi

• Emberek! Nem az Invitel küldi az ügynökeit, hanem a megbízásukból eljáró bt. ügyvezetője. Eléggé inkorrekt módon dolgozik, az biztos! Én tudom!
X. Y.

• Drága Lyna! Engem az Invitel a kód szándékos be nem ütése mellett is jogtalanul aktivált, az ügyfélszolgálat pedig kiröhögött. Szerintem ez már rendőrségi ügy!
Cumi

• Lyna! Ha nem ütöd be a kódot – tehát nem használod, akkor is számláznak – ilyen megállapodásuk van a T-Commal! Kedves, ugye? Próbáld ki!
Boni

• Egy Áldozat! Én sem fizetem ki az Invitel-számlát! Aljas módon becsaptak!
Zsu

• Lyna! Szerződésem van, de nem használom a kódot, mégis számláznak 30–40 forintot havonta. Akkor hogy is van ez?

• Lyna! Előfizetési díj van továbbra is, csak eltitkolja az Invitel. Tíz nap után automata kód, így elveszik az XL-kedvezmény! Rosszul jársz, mint mi is!
Zsu

A nap SMS-e

• Gardénia-bevásárlóközpont. Nem azon kéne versenyezni, hogy ki tud nagyobb bevásárlóközpontot építeni, hanem azon, hogy ki tud legtöbb munkahelyet létesíteni európai keresettel.
C. V.

Üzenetek erről-arról

• Szerintem Freedom Fighter néven népszerűsíteni 1956-ot a valódi nemzeti érzés megcsúfolása!
Tubi

• Tömegközlekedés. Kedves utas, aki mindig mindenért panaszkodik, aki az első ajtón száll le és bármely másikon fel, aki szemétkosárnak, rajztáblának, barkácsműhelynek nézi az autóbuszt, az ne reklamáljon. Tisztelet a kivételnek.
Egy autóbusz-vezető

• T. Caro! Lehet, hogy az általam nagyon tisztelt Szabó István beszervezett ügynök volt, de nem azért kapott Oscar-díjat. Az az ország akkor így működött. Ma már senki nem emlékszik a „nyolc osztályt végzett beszervezőjére”, vagy ahogy néhány év múlva nem emlékeznek az etikátlan szerkesztőre sem.
Őrszem, Magyaróvár

• A Kikával kapcsolatban, egy újabb bevásárlóközpont, ami áron alul árulja termékét, elvéve rengeteg szakember elől a munkát!
No comment

• Az egészségügyi hozzátartozók, ha soron kívül mehetnek be a rendelőkbe, felborítják az előjegyzések időrendjét. Miért nem kapnak ők is egy időpontot? Még ha soron kívüli időpontot is. Bár ilyenért a földhivatalokban meghurcoltak embereket! Hol az egyenlő bánásmód?

• A ViDaNet jóformán csak az ingyenesen sugárzó kereskedelmi adók műsorát adja a pénzünkért. Csupa reklám, amit a készülékeinken(!) nézhetünk, még fizetünk is érte.
Caro

Vadászat kontra állatvédelem

• Egyetértek a gönyűi polgármester döntésével, minden településen be kellene vezetni. Mi, kézbesítők minden reggel sötétben a kóbor kutyák miatt dolgozunk rettegve órákon keresztül.
Kézbesítő

• T. Vadászok! Undorítónak tartom az állatok megölését! Szerintem aki képes ilyenre, annak nem volt gyerekszobája! Ez lenne a XXI. század? Szánalmas!
Rötyi

• T. Állatvédők! Mi, emberek ragadozók vagyunk! A hús nem a fán terem! Ezért ölni kell! A kínzást én is elítélem! A kilövést nem! S nem szabadna büntetni!
S. A. hentes

• Zozinak. Az állatmenhely címe: 9073  Bőny-Szőlőhegy, Páskom u. 1.
Timi, Győr

• Az az állatvédelem, ha a védett állatokat az elszabadult, ügyesen vadászó kóbor kutyáktól megvédjük. Ha szükséges, jogszabályi kötelezettség alapján lőni is kell.
V

• „Giginek”: Sportvadászra nem vonatkozik, hogy támadó kóbor állatot lelőhet. Ő csak a falun kívül vadászó kóbor kutyákat kell (lehet) hogy lelője.
Aktív állatvédő

• Tápszentmiklóson is vannak „vad és kóbor” kutyák! A képviselő-testület is tud róla, csak éppen elfelejtenek intézkedni! Gondolom, megvárják, míg valakit kicsontoznak!
 Dundika
 
• A gönyűi polgármester nem véletlenül vadász maga is? Vadnyugatot szeretne a faluból csinálni, ahol az utcán lődöznek a jó szemű vadászok, akik az erdőben is gyakran egymást találják el??? Jóérzésű emberek, tiltakozzatok!
Rob 

• Kutyának olyankor nincs gazdája, ha megfojt és megeszik 12 darab tyúkot vagy nem enged ki az udvaromba, ahol kerítés is van. Illetve volt, azt is legyúrta az eb, s az utcán hazáig kergetett! Nem kóbor kutya, ugye? Akkor mi?
Kossuth utcai lakó

• Tudtommal lakóépület 200 méteres körzetében tilos vadászoknak lövöldözni! Akkor ez hogyan képzelhető el egy község belterületén a lakók veszélyeztetése nélkül?
Caro

Családok, vélemények

• Nagycsaládos! Senki nem irigyel benneteket, csak ne siránkoznátok mindig. A gyermekvállalás felelősség. Ne a politikai ígéretekre várj! Neked kell tudni a korlátaid, lakáskörülmény, pénz, egészség stb. 15 év múlva azért panaszkodsz, mert a gyerek diákhitellel, lakáshitellel, személyi kölcsönnel indul az életbe és te várod az unokát. Természetesen vannak kivételek, tisztelet nekik.
Necsi

• Mért bántják a nagycsaládosokat. Talán mi szégyelljük magunkat, mert bátrak voltunk és több gyereket vállaltunk? Mindenki előtt ott a lehetőség és akkor nekik is olyan jó lesz, mint nekünk. Vagy azért szégyenkezzünk, amit az állam ad nekünk? Nem mi hoztuk a rendeletet! Szerintem sokan nem a pénzért tettük!
Anikó

• T. Gabi! Nem kényszerített senki, hogy 3 gyerekem legyen. Nem a nagycsaládosok sírnak. Ti nem tudjátok elviselni azt a törvényt, amit nem mi hoztunk. Van gyereked?
N. C.

4 tipp az olyan védekezéshez, ami nem gátolja a hatékony (táv)munkát
Az otthoni munka feladja a leckét a cégek IT-biztonsági részlegeinek.
Szalaiék megint kikaptak otthon, tarthatnak a kieséstől
Az éllovas Bayern München pedig 5-0-ra kiütötte a Fortuna Düsseldorfot szombaton.
Mintegy száz kistelepülésen alakítanak ki szolgálati lakásokat
A Magyar falu program 2019-ben indult.
Fiataloknak a trianoni békediktátumról
Centenáriumi emlékműsort és konferenciát rendez a Nemzeti Közszolgálati Egyetem.
Gyász
„Fáradt teste megpihenni tért, hosszú, s szép idő volt, amit Ő megélt. Türelmesen várt az Úr hívó szavára, s most Ő is belépett az örök hazába. Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy SIPOS SÁNDOR életének 87. évében örökre megpihent. Temetése 2020. június 3-án, szerdán 16 órakor lesz a győrladaméri temetőben. Előtte engesztelő szentmise 15.15 órakor a helyi templomban lesz. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, sírjára a kegyelet virágait elhelyezik, és gyászunkban osztoznak. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Gyászoló szerettei
„Megpihent a Dolgos, Jó Apai Szív, áldás és hála övezi e sírt. Szerető Férj voltál, Drága Édesapa, bánatos családodnak most az őrangyala. Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Szeretett Férjem, Drága Jó Édesapánk, Apósom, Nagypapám, Testvérem, Sógorom és Rokonunk, SZAKÁCS SÁNDOR életének 72. évében, hosszú betegség után örökre megpihent. Hamvasztás utáni búcsúztatója 2020. június 4-én, csütörtökön 16 órakor lesz a győrladaméri temetőben. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, sírjára a kegyelet virágait elhelyezik, és gyászunkban osztoznak. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Gyászoló szerettei
„Váratlanul ért halálod, búcsú nélkül mentél el. Aludd szépen örök álmod, soha nem felejtünk el. Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy szeretett férjem, édesapánk, nagypapánk, apósunk, NÉMETH ÁRPÁD ebergőci születésű, soproni lakos életének 77. évében, türelemmel viselt betegség után elhunyt. Hamvasztás utáni temetése szentmisével egybekötve 2020. június 4-én 11 órakor lesz a soproni Szent György-templomban. Köszönetet mondunk mindazoknak, akik gyászunkban velünk éreznek. Gyászoló család
BORÁROS BÉLA a győri virágpiac pecsenyesütőjének tiszteletére engesztelő szentmisét mondatunk a lelki üdvéért 2020. június 3-án 17 órakor a győr-újvárosi római katolikus templomban. Gyászoló család
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy KOVÁCS ERZSÉBET 68 éves korában elhunyt. Temetése 2020. június 3-án, szerdán 15 órakor lesz a banai temetőben. Kérjük a részvétnyilvánítás mellőzését, és koszorú helyett mindenki csak 1 szál virágot hozzon. Köszönettel: a Gyászoló család
Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy SÁGI SÁNDORNÉ szül. Zsida Anita életének 53. évében elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása június 3-án, szerdán 13 órakor lesz a horvátkimlei temetőben. Egyben köszönetet mondunk mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, és gyászunkban velünk éreznek. Gyászoló család
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága férj, édesapa, nagypapa, TARNAI KÁROLY dekoratőr, süti papa 2020. május 27-én hosszú betegségben elhunyt. Temetését Szegeden tartjuk meg. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Gyászoló család
Életünk legszomorúbb napjára emlékezünk, Drága Gyermekünk VINCZE VIKTÓRIA KATALIN halálának 5. évfordulóján. Volt valaki, kiért átsírok sok éjszakát, Volt valaki, kit nem pótolhat senki más. Volt valaki, kit mindennél jobban szerettem, Volt valaki, kiért odaadtam volna az életem. Te voltál az életünk, az álmunk, Te voltál minden boldogságunk. Amióta nem vagy velünk, nehéz teherré vált az életünk. Amíg élünk örökké szeretünk, hiányzol nagyon, soha nem feledünk! Szerető szüleid
Fájó szívvel emlékezünk Drága Fiamra és Édesapánkra VARGA JÁNOS halálának 1. évfordulóján! Ha rád gondolunk, csak könnyezünk, nehéz teherré vált az életünk... Elmentél egy nyári napon, búcsúzni nem volt alkalom. Nagy a mi bánatunk, mélyebb mint a tenger, hogy is tud ennyit kibírni egy ember? Ha behunnyuk a szemünket, Téged látunk ragyogni, érezzük a könnycseppünket arcunkon lefolyni. Most egy csokor virág reszket a kezünkben. s megremeg a lábunk mikor sírodra letesszük. Ha itt lennél és kérdeznéd mi a bajunk, csak annyit mondanánk hiányzol nagyon. Szerető Édesanyád, Gyeremeid Andika, Bálint Unokáid: Lara, Ármin,Vejed Lali
Nehéz elfogadni: ennyi volt a közös emberi élet, ám az emlékek a lelkünkben továbbra is élnek! Tudattal tudjuk, véges a létünk, de lelkünkkel élünk, AKI VELÜNK EMLÉKEZNE GYÚJTSON EGY GYERTYÁT A MA EGY ÉVE ELHUNYT lányomra BANKÓ HENRIETTE szül. Galba Henriette-re Szerető Édesanyád, fiad Márk Hiányzol!
Összetört szívvel emlékezünk Drága Gyermekünk MÓRICZ TAMÁS halálának 1. évfordulójára! A fájdalom amit érzünk irántad leírhatatlan! Nagyon nagyon hiányzol! Hiányzik az a mosolygós arcod. Az a mérhetetlen szeretet ami belőled áradt! Az a drága jó szíved mindenki felé. Élet viteled mottója! Nem az számít mid van, az számít ki vagy! Örökké szeretni fogunk! Anyu, Apu, Testvéred és a kislányod
Szomorú szívvel emlékezünk ID. KOVÁCS SÁNDOR (Csikos) születésének 70. és halálának 17.évfordulójára. Bennünk él egy arc, egy meleg tekintet, egy simogató kéz, egy sóhaj, egy lehelet. Bennünk él a múlt, a végtelen szeretet, amit tőlünk senki, soha el nem vehet. Szerető családod
Fájó szívvel emlékezünk KOLTAI KÁROLYNÉ halálának 17. évfordulójára. Nem múlnak el ők, kik szívünkben élnek, hiába szállnak árnyak, álmok, évek. Férjed, fiaid, menyed és unokáid
In Memoriam Soha el nem múló szeretettel emlékezünk VARGA ANDREA halálának 1. évfordulójára Egy váratlan percben életed véget ért, mint vihar a rózsát, a halál tépte szét. Hosszú útra mentél búcsút nem intettél. Ha elfáradsz utadon, pihenj meg egy percre, tekints le az itt maradt bánatos szívekre. Hiányod fájdalom, elviselni nehéz, örökké él szívünkben a Rád emlékezés. Szerető családod! Nyugodj békében! Akik ismerték és szerették kérjük gyújtsanak egy gyertyát az emlékére!
IN MEMORIAM SZALAI ANDRÁS Tanár Úr halálának 7. évfordulójára. „Elvitted a derűt, a fényt, a meleget, csak egy sugarat hagytál: sz emlékedet. Bennünk él egy arc, egy végtelen szeretet, amitől tőlünk senki soha el nem vehet. Eszünkbe jutnak az együtt töltött napok, fülünkben újra megcsendül a hangod. Könnyes szemmel nézünk fel az égre, szeretünk Téged most és mindörökre.” Szerető családod SZALAI ANDRÁS Tanár úr halálának 6. évfordulója „Nincs nap, sem óra, hogy rád ne gondolnánk. Szívünkben őrizzük szereteted és lelked jóságát. Évre év jön, az idő tovaszáll, de gondolatunk mindig rád talál. Éltet minket a gondolat, hogy odafenn is mindig velünk maradsz.” Szerető családod