Ország-világ

2016.01.26. 12:26

Porig alázta a 888.hu az MSZP elnökének feleségét

A portál egy nyomdafestéket nem tűrő cikkel, s a hozzá tartozó minősíthetetlen témájú voksolással verte ki a biztosítékot.

Bár a magyar politikában szinte semmi sem szent, még a sokat látott politikusokat is kiakasztotta a 888.hu húzása - írja a Bors.

A G. Fodor Gábor által vezetett hírportál leközölte Rába Tímea volt szépségkirálynő 18 évvel ezelőtti aktfotóit. A névtelenül író szerző azon elmélkedett, hogy annak idején milyen sokan önkielégítettek a képek láttán, sőt, erről szavazást is indított.

Rába Tímeát a cikk "hajdani szépségkirálynő és szexuális segédeszköz"-ként emlegeti. A portál azonban ennél is tovább ment, és Tóbiás 13 éves kislányát is felemlegette az írásban.

A szerző megjegyezte: nem tudni, mi a rosszabb: ha a tinédzser lány apját követné a politikai pályán, vagy az anyját a pornófotózásban.

A Bors megkereste Rába Tímeát is, de nem kívánt nyilatkozni. A 888.hu-t kiadó cég, a Modern Media Group 50 százalékos tulajdonosa Habony Árpád, aki Orbán Viktor kormányfő főtanácsadója. Ennek ellenére a Fidesz frakcióvezető-helyettese, Gulyás Gergely a Facebookon azt írta: jóízlésű embernek a 888-hoz semmi köze nem lehet, és teljes szolidaritása Tóbiásé és családjáé.

A Bors megkereste Rába Tímeát is, de nem kívánt nyilatkozni. Tóbiás József az ügyben jogi lépéseket tesz.

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában