Járvány

2020.05.04. 19:51

Ötezer forintot ajánlottak fel fejenként: sajtótájékoztatót tartott több politikus

A teljes fertőtlenítés egyébként mintegy félmillió forintba kerül, amelyet egy vállalkozó felajánlásával és segítségével végeznek el.

Cseh Gábor, CSG, Vas Népe

Fotó: Cseh Gábor

A város szinte minden sajtóorgánumát a Domushoz hívták hétfőn délután sajtótájékoztatóra azért, hogy bejelentsék: fertőtlenítik az üzletközpontot és az önkormányzat képviselői az anyagköltséghez járultak hozzá, ami fejenként ötezer forint volt.

A felajánló dr. László Győző és Horváth Soma alpolgármesterek, valamint Kopcsándi József és dr. Czeglédy Csaba képviselők voltak.

Ha már volt lehetősége a Vaol.hu-nak,

megkérdezték Czeglédy Csabát, hogy abból a 29 millióból járult -e hozzá a fertőtlenítéshez, amit az ügyvédi irodája Niedermüller Péter, Erzsébetváros DK-s polgármestere megbízási szerződéseiből kapott. Czeglédy kijelentette, hogy a szombathelyi önkormányzattól kapott tiszteletdíjából járult hozzá a fertőtlenítéshez.

A teljes fertőtlenítés egyébként mintegy félmillió forintba kerül, amelyet egy vállalkozó felajánlásával és segítségével végeznek el.

Horváth Soma elmondta azt is, hogy hétfőn az üzletház közösségi tereit fertőtlenítették, kedden reggel pedig a járdák takarításával folytatódik a munka.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában