bűnügy

2020.05.31. 17:17

Őrizetbe vették a gyulai késelőt (videó)

A gyanú szerint egy 18 éves fiatalember szúrta meg a barátját és egy 27 éves férfit Gyulán. A 27 éves férfi életét vesztette, támadóját a rendőrség őrizetbe vette.

Ahogyan arról korábban már hírt adtunk, a rendőrségen vasárnap 4 óra előtt néhány perccel tett bejelentést egy gyulai nő arról, hogy a háza udvarán van egy sérült – írja a beol.hu.

A 17 éves fiatalember elmondta, hogy barátjával szórakozni volt, majd amikor hazafelé tartottak, a barátja megszúrt egy férfit és őt is megsebesítette az arcán egy késsel. A 27 éves férfi életét vesztette, holttestét Gyulán, a Wesselényi utcában találták meg.

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei a bejelentéstől számított egy órán belül, a 44-es számú főút Gyulát elkerülő szakaszán elfogták a 18 éves gyulai R. Róbertet, akit a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vett.

A nyomozók vizsgálják, hogy milyen konfliktus vezethetett a tragédiához.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában