önkormányzati választás

2019.09.23. 11:38

Már nyomtatják a szavazólapokat

Már nyomtatják az október 13-ai önkormányzati és nemzetiségi választás szavazólapjait a budapesti ANY Biztonsági Nyomdában, amelynek géptermeiben és csomagolócsarnokaiban, ahol szigorú biztonsági intézkedések mellett készülnek a választási dokumentumok, és csomagolják, „dobozolják” azokat szavazóköri bontásban.

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Tamás

Pálffy Ilona, a Nemzeti Választási Iroda (NVI) elnöke a nyomdában tartott sajtótájékoztatóján elmondta: a nyomda október 4-éig készen áll arra, hogy a jelöltek visszalépését figyelembe vegye, azaz az eddig az időpontig visszalépőket leveszik a szavazólapról, és új szavazólapot nyomtatnak.

Az ezt követően visszalépőket azonban a helyi választási irodákban kell majd „lehúzni” a szavazólapról – tette hozzá.

Borítókép: Pálffy Ilona, a Nemzeti Választási Iroda elnöke a mátraverebélyi és az alsószentmártoni szavazólap mintáját mutatja az október 13-ai önkormányzati és nemzetiségi választás szavazólapjainak gyártásáról tartott sajtótájékoztatón az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. budapesti nyomdájában 2019. szeptember 23-án

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában