Ország-világ

2018.08.15. 09:20

Lottófőnyereménynek is szép lenne az összeg, amit kiszámlázott a gázszolgáltató

Több mint négymilliárd forint szerepelt a csekken.

4 100 187 032, az­az négymilliárd-százmillió-száznyolcvanhétezer-harminckettő. Ez nem az aktuális ötöslottó-főnyeremény, az most ennek durván a harmadánál, 1,25 milliárdnál jár. A földgázszolgáltató szerint a Veszprém megyei Vaszarban lakó Kovács Ferencnek kellett volna kicsengetnie ezt a pénzt - írja a Bors.


Szeretném kifizetni...


A férfi múlt pénteken kapta meg a levelet, szombaton nyitotta ki.

A feleségem mesélte, hogy azt látta, hogy teljesen elfehéredem. Én erre nem is emlékszem, mert annyira megdöbbentem, hogy kiesett az életemből néhány másodperc

– mesélte a Borsnak Ferenc, akinek ráadásul a hétvége miatt hétfőig várnia kellett, hogy beszélhessen a szolgáltatóval. Bár azt mondja, nem forgolódott álmatlanul, mivel az irreálisan nagy összeg miatt szinte biztos volt benne, hogy valami hiba lehet a rendszerben.

 

Kép forrása: borsonline.hu



Úgy mentem oda az ügyfélszolgálatra hétfőn, hogy szeretném kifizetni ezt a csekket. Az úr tájékoztatott, hogy nála nem tudok fizetni, de én ragaszkodtam hozzá. Amikor közelebbről megnézte a csekket, nem hitt a szemének. Hívta a főnökét. Kiderült, hogy a csekket kiállító ügyintéző írta el az összeget. Végül csak 15 ezer forintot kellett fizetnem

– mondta el a lapnak a férfi.

Címkék#gáz

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában