mesterlövész

2020.07.10. 12:20

Lelövéssel fenyegetik a fideszes tatai polgármestert

Az egyik tatai ellenzéki képviselő oldalán található az a hozzászólás, miszerint mesterlövésszel lehetne leváltani Michl József polgármestert.

Popovics Judit posztja alatt a kommentet nem törölték, sőt attól a képviselőnő egyáltalán nem határolódott el, így még mindig olvasható a fenyegető hangvételű tartalom – írja a Magyar Nemzet.

A tatai képviselő-testületbe ellenzéki összefogással jutott be Popovics Judit, aki elsősorban azzal hívta fel magára az országos média figyelmét, hogy a múlt hónapban fenyegető levelet küldött a városi képviselő-testület tagjainak – olvasható a PestiSrácok.hu-n. Ebben azt írta a képviselőknek:

a felelősség és természetesen a büntetőjogi felelősség is az Öné. Ha nem a város érdekeit képviseli, a felelősségre vonást nem fogja elkerülni.

Mint kiderült: Michl József polgármester nem sokkal később egy hosszú levélben részletesen cáfolta a képviselő asszony állításait. Popovics oldalán most egy olyan kommentet írt egyik támogatója, amelyben a polgármester lelövését vizionálja:

Mi kell ahhoz, hogy egy polgármestert leváltsanak? Talán mesterlövész?

– áll az említett posztban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában