Ország-világ

2018.01.10. 13:26

Kormányszóvivő: egyhangúlag elutasítják a magyarok a "Soros-tervet"

A kormányszóvivő a beérkezett ívek száma alapján minden idők legsikeresebb nemzeti konzultációjának nevezte a "Soros-tervről" szólót.

Teljesen feldolgozták a nemzeti konzultáció adatait; az eredmények arról tanúskodnak, hogy a magyarok gyakorlatilag egyhangúlag elutasítják a "Soros-tervet", a kötelező betelepítést, és minden olyan politikai akciót elleneznek, amely ennek megvalósítására irányul - jelentette ki a kormányszóvivő szerdai budapesti sajtótájékoztatóján, a bedobozolt kérdőívek előtt.


Kovács Zoltán tájékoztatása szerint 2 356 811 űrlapot küldtek vissza: postai úton 2 178 320, interneten 178 491 érkezett.

    

Mind a hét kérdés esetében 2,3 millió felett volt a "Soros-tervet" elutasító válaszok száma.

    

A kormányszóvivő a beérkezett ívek száma alapján minden idők legsikeresebb nemzeti konzultációjának nevezte a "Soros-tervről" szólót. Hangsúlyozta, hogy a feldolgozást a január 31-ei határidő előtt befejezték, és adatvédelmi szempontból megfelelően tárolták a válaszokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában