máv

2019.11.15. 09:10

Kibővített járatokkal közlekednek a vonatok a stadionavató miatt

Több járattal és kocsival közlekednek a vonatok a Puskás Aréna megnyitója előtti és utáni órákban – közölte pénteken a MÁV.

Budapest, 2019. november 14. A Kiemelt Kormnyzati Beruhzsok Kzpontja Nonprofit Zrt. (KKBK) ltal kzztett fotn a Pusks Arna 2019. szeptember 6-n. Az j ltestmny, amely a futballmrkzsek mellett tbbek kztt koncertek, vilgkongresszusok rendezsvel a turizmust is nveli majd, a korbbi Npstadion helyn plt fel kt s fl v alatt, rszben hasznostva annak elemeit. A Pusks Arnt a Magyarorszg-Uruguay bartsgos mrkzssel avatjk fel november 15-n. MTI/KKBK

Forrás: MTI

Fotó: KKBK

A közlemény szerint a győri, az esztergomi, a székesfehérvári, a pusztaszabolcsi, a szobi, a veresegyházi, a hatvani, a lajosmizsei és a kunszentmiklósi vonalakon számíthatnak az utasok hosszabb vonatokra pénteken. Főként a késő este, éjszaka Budapestről kifutó járatokat kell erősíteni, mert a több tízezer szurkoló jelentős része várhatóan egy időben indul haza.

A pénteki megnyitó alatt – déltől késő estig – a hatvani InterCity-k pótlóbuszai a Keleti pályaudvar mellől, a 178-as busz Thököly úti tároló helyéről indulnak – tették hozzá.

Borítókép: A Kiemelt Kormányzati Beruházások Központja Nonprofit Zrt. (KKBK) által közzétett fotón a Puskás Aréna 2019. szeptember 6-án

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában