Ország-világ

2019.02.13. 21:29

Jogi lépéseket fontolgat Bangóné Borbély Ildikóval szemben az Emmi

"Az MSZP képviselője kezdetektől fogva félrevezető, tudatosan hazug, a közvéleményt befolyásoló sajtónyilatkozatokat tesz a kardiológiai intézettel kapcsolatban" - írta az Emmi.

MTI

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) jogi lépéseket fontolgat a szocialista Bangóné Borbély Ildikóval szemben, aki szerdai sajtótájékoztatóján azt mondta, [namelink name="Gulyás Gergely"] Miniszterelnökséget vezető miniszter hazudott a kardiológiai intézetből elbocsátott szívsebész betegének halála miatt lefolytatott vizsgálatról. Az ellenzéki párt újból feljelentést tesz az ügyben.


Az Emmi az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: az Emmi honlapján nyilvánosságra hozza a független szakvéleményt, amelyet a minisztérium vezetése kért, és egy nappal az említett parlamenti válasz előtt megkapott.


Az Emmi úgy fogalmazott: "a szívspecialistává előrelépő Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP képviselője kezdetektől fogva félrevezető, tudatosan hazug, a közvéleményt befolyásoló sajtónyilatkozatokat tesz a kardiológiai intézettel kapcsolatban".


Ezzel az Emmi szerint Magyarország vezető intézményének hitelét sérti, a betegek bizalmát ássa alá. Alaptalan vádaskodásával a betegeket félemlíti meg - tették hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában