Ország-világ

2016.03.05. 18:13

Jobbik: Újabb ózdi fideszes bánhatja hazudozását

- Egyre inkább elmondhatjuk, hogy a Fidesz neve nemcsak a korrupciót, de a hazugságot is jelenti. Az Ózdot hosszú idő után eredményesen vezető, komoly sikereket elérő Janiczak Dávidot alaptalanul támadó helyi fideszesek közül újabb potentát kapott pecsétes papírt a bíróságtól arról, hogy a nyilvánosság előtt akarta hazugságaival becsapni az ózdi embereket - írja közleményében a Jobbik.

delmagyar.hu

"A 2014-es választásokon csúfosan elbukó expolgármester, [namelink name="Fürjes Pál"]_%%_ egy tavaly nyári sajtótájékoztatóján vádolta meg csalással Ózd jobbikos polgármesterét és alpolgármesterét, kik személyiségi jogaik megsértése miatt beperelték a vélhetően irigysége miatt a város érdekében tenni képtelen és nem is akaró, hazugságokba menekülő Fürjes Pált, akinek így a Miskolci Törvényszéken kellett felelnie szavaiért.


A várost polgármestersége alatt kilátástalan helyzetbe vezető fideszes a bíróságon sem tudta, nem is tudhatta bizonyítani a valótlanságokat, ezért őt a Miskolci Törvényszék elsőfokú, még nem jogerős ítéletében bocsánatkérésre és sérelemdíj megfizetésére kötelezte [namelink name="Janiczak Dávid"] és [namelink name="Fidrus Péter"] javára.


A Jobbik ezúttal is csak arra tudja kérni a Fideszt, az ózdiak érdekében politizáljanak, és ne a korábban hazugságai miatt már jogerősen is elítélt [namelink name="Turiné Orosz Margit"], a vagyonnyilatkozatával szemérmetlen módon trükköző [namelink name="Riz Gábor"] és ne is a most csúfos kudarcot valló Fürjes Pál példáját kövessék, hanem az ózdi emberek érdekében fejtsék ki tevékenységüket!"


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában