Ország-világ

2017.07.06. 10:08

Jó hír! 32 kerékpártárolót raktak ki a Győr-Veszprém vasútvonalon

A MÁV Zrt. és a Cuha-völgyi Bakonyvasút Szövetség együttműködésének köszönhetően 32 kerékpártároló-korlátot helyeztek ki a vadregényes vasútvonalon.

Szeghalmi Balázs

A Bakonyvasút Szövetség tavaly adta át kerékpártároló-korlátokat a MÁV-nak. "A vasúttársaság munkatársai az elmúlt hetekben térbeton kialakítása után rakták le a tárolókat Nyúl, Pannonhalma, Győrasszonyfa, Veszprémvarsány, Bakonygyirót, Bakonyszentlászló állomásokon. Reméljük, hogy a Bakonyt és az ide vezető vasutat szerető utazóközönség kedvezően fogadja a fejlesztéseket" - mondta Bödecs Barnabás.


A Cuha-völgyi Bakonyvasút Szövetség elnöke hozzátette: a MÁV-val közösen dolgoznak azon, hogy a tárolókhoz jutást térkövekkel tegyék kényelmesebbé. "Szövetségünk az állomások infrastruktúra fejlesztéseit a jövőben is folytatja. Célunk, hogy a Bakonyvasút utasforgalmi létesítményei az elővárosi vasutakon tapasztalt színvonalat közelítsék" - zárta szavait Bödecs Barnabás.

 

Fotó: Bakonyvasút Szövetség

Fotó: Bakonyvasút Szövetség



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában