Ország-világ

2015.06.03. 13:59

Itt nyaralnak a magyar politikusok

Vannak olyan pártvezérek, akik nem hagyják el hazánk határait. Orbán Viktor az Adrián, Vona Gábor Törökországban nyaral.

A Bors megkérdezte a parlamenti pártok elnökeit, hol töltik nyári szabadságukat. A legtöbben itthon nyaralnak, kevesen utaznak.

[namelink name="Orbán Viktor"] még nem döntötte el, idén hol és mikor nyaral. Az utóbbi években többször is a horvátországi Mijet szigetén pihent, ami szerinte az Adria gyöngye.

[namelink name="Semjén Zsolt"], a KDNP elnöke augusztusban üdül majd családjával a balatoni nyaralójukban, amit legszívesebben horgászással és olvasással tölt.

[namelink name="Gyurcsány Ferenc"], a DK elnöke sem hagyja el Magyarországot, júliusban a családjával egy hónapra a Balatontól délre található kötcsei házukba költözik.

[namelink name="Tóbiás József"], az MSZP elnöke a családjával az észak-olaszországi Jesolo tengerparti városában tölt majd el két hetet.

[namelink name="Vona Gábor"], a Jobbik elnöke a családjával egy hétre Törökországba utazik, majd 4-5 napra Erdélybe.

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában