Ország-világ

2018.10.26. 18:51

Hoppál: Gyurcsányék a brüsszeli bevándorláspárti politika legkeményebb hazai támogatói

Gyurcsány Ferenc "kész lenne Magyarországot bevándorlóországgá tenni" - mondta a fideszes országgyűlési képviselő.

MTI

Gyurcsány Ferenc és pártja, a Demokratikus Koalíció (DK) a brüsszeli bevándorláspárti politika legkeményebb magyarországi támogatója napjainkban - fogalmazott Pécs és térsége fideszes országgyűlési képviselője újságíróknak pénteken a baranyai megyeszékhelyen.


[namelink name="Hoppál Péter"] a DK elnökének péntek délutáni tüntetését megelőző sajtótájékoztatóján azt mondta, aggodalommal figyelik Gyurcsány Ferenc egyre erősödő bevándorláspárti politikáját, valamint azt is, hogy újra elkezdte "magára venni" az ellenzék vezérének pozícióját.


A DK két európai parlamenti képviselője, Niedermüller Péter és Molnár Csaba azonnal megszavaz minden olyan indítványt, amely a bevándorlás támogatásáról szól - mondta a kormánypárti képviselő. Hozzátette: aktívan részt is vesznek ezen javaslatok kidolgozásában, ami Magyarországra nézve komoly veszély.


Gyurcsány Ferenc le akarja bontani a biztonsági határzárat, pártjával együtt támogatja azt a brüsszeli kvótatervet, "amelyet a magyarok elutasítanak" - hangsúlyozta a képviselő. A DK szintén támogatja azt a brüsszeli indítványt is, amely szerint a határőrizet jogát átvennék a nemzetállamoktól - tette hozzá.


Gyurcsány Ferenc "kész lenne Magyarországot bevándorlóországgá tenni, ami ellen a magyar emberek markáns állásfoglalást tettek" - fogalmazott.


Hoppál Péter azt mondta, a brüsszeli bevándorláspolitika Pécshez hasonló méretű városok "egész sorát", korábban békés európai városok százait tette tönkre. A tömeges betelepítésekkel érintett városokban a migránsok olyan helyzetet teremtettek, amelynek következtében megszűnt a mindennapok biztonsága, ugrásszerűen nőtt a bűncselekmények számra, köztük "radikálisan" emelkedett a nők és gyermekek ellen elkövetett erőszakos esetek száma - fejtette ki.


Pécs nem kér a bevándorlást támogató brüsszeli politikából, sem Gyurcsány Ferencből, mivel szeretné megtartani jelenlegi arculatát és biztonságát - jelentette ki a kormánypárti politikus.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában