Ország-világ

2018.12.07. 20:17

Hollik: ez a kormány mindig is a munkahelyteremtés kormánya volt - videó

A kormányszóvivő szerint a kormány célja most is az, hogy aki többet akar dolgozni, és így többet akar keresni, az elől lebontsák a bürokratikus akadályokat.

MTI

A Fidesz-KDNP kormánya mindig is a munkahelyteremtés kormánya volt, ezért támogatja, hogy a dolgozók a magasabb kereset érdekében mindig önként vállalt munkavégzésre kapjanak lehetőséget, de ehhez mindig szükség van a dolgozók beleegyezésére - mondta [namelink name="Hollik István"] kormányszóvivő pénteken.


A kormány hivatalos Facebook-oldalán megjelent videóban Hollik István kijelentette: ez a kormány mindig is a munkahelyteremtés kormánya volt. "Szemben a szocialistákkal, akik egymillió embert tettek munkanélkülivé, mi már közel 800 ezer munkahelyet teremtettünk és folyamatosan emeljük a béreket" - tette hozzá.

 


Hollik István szerint a kormány célja most is az, hogy aki többet akar dolgozni, és így többet akar keresni, az elől lebontsák a bürokratikus akadályokat.


Ezért a kormány támogatja, hogy a dolgozók lehetőséget kapjanak az önként vállalt munkavégzésre, hogy így többet kereshessenek, de ehhez mindig szükség van a dolgozók beleegyezésére - tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában