Ország-világ

2017.06.29. 15:16

Hétvégén irány a Balaton: Barokk Randevú, gitárfesztivál, Mercedes G találkozó - Programajánló!

Most hétvégén sem lehet unatkozni a magyar tengernél!

Munkatársunktól

Barokk Randevú címmel kétnapos fesztivált rendeznek július 1-2-án a keszthelyi Festetics-kastélyban. A fellépők között lesz számos olyan produkció, amely a barokk zenét modern felfogásban mutatja be.


Aki más fajta zenére vágyik látogasson el Balatonfüredre, ahol idén 12. alkalommal rendezik meg a nemzetközi gitárfesztivált. A programoknak a Ferencsik János Zeneiskola és a Vaszary Villa ad otthont június 24. és július 1. között. A hazai és külföldi tehetségek számos zenei műfajjal ismertetik meg a közönséget, stílusbeli kötöttségek nélkül. Ha eddig csak gondolkodott a gitár tanuláson, most biztos megkapja a löketet a kezdéshez.


Az autók szerelmeseinek is tudunk programot ajánlani: immár harmadik alkalommal rendezik meg a G-amboree - Mercedes G osztály találkozót Gyenesdiáson június 29. és július 2. között. A tavalyi évben remek hangulatban megtartott nemzetközi találkozóra több mint 100 autó és ezzel együtt 200 résztvevő jelentkezett, 15 országból. Balaton, hegyek-völgyek, tereppálya és sok-sok lóerő!

 


Úszók figyelem, egy héttel elhalasztják a szombatra kiírt 35. Balaton-átúszást!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában