Ország-világ

2019.08.04. 22:38

Hédervári romantika: 31,9 milliót kérnek egy hangulatos, 240 nm-es házért - fotók

Az eredeti stílust figyelembe véve 2010-ben újították fel a most következő, eladó ingatlant. Bár lakberendezési szempontból mi más irányt választanánk, így is átjön a képeken, hogy egy különleges és szeretetreméltó otthon várja új tulajdonosát. Sok-sok fotó az ingatlanbazar.hu oldalán!

kisalfold.hu

Cikkünk megjelenése óta a hirdetés az ingatlanbazar.hu oldalán inaktívvá vált. (a szerk.)


Korábban  -  “Győr-Moson-Sopron megye, Hédervár településen felújított családi ház eladó! Hédervár csendes utcájában csodás adottságokkal rendelkező, felújított, két szintes, családi ház várja új gazdáját. A ház eredeti stílusát megtartva 2010 -ben bővítésre és felújításra került sor: műanyag nyílászárók, új burkolatok, külső szigetelés, valamint a felső szint lakótérré alakítására került sor.

A földszintből és tetőtérből álló ingatlan összesen 230m2 hasznos alapterülettel és kiváló elosztással rendelkezik: 3 hálószoba, nappali+konyha, 2 fürdőszoba, wc, 2 gardrób, télikert, 25 m2 zárt terasz. A Vailant gázfűtéses rendszer a földszinten padlófűtéssel, a télikertben és a tetőtérben radiátorokkal biztosítja a meleget. Az 1200 m2 nagyságú parkosított kert gondozott, termő gyümölcsfákkal beültetett. A tégla falazatú, cseréptetős ház hozzáépítésekor fontos szempont volt az eredeti vidéki stílus megtartása, így a ház megőrizte hamisítatlan hangulatát, csodás atmoszféráját!"

Címkék#dunántúl

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában