Ország-világ

2017.01.26. 15:02

Győr, Sopron, Csorna, Kapuvár, Mosonmagyaróvár - El se induljon a kórházba látogatni

Az influenza járványügyi helyzete miatt az egészségügyi intézmények vezetői saját hatáskörben látogatási tilalmat rendeltek el.

kisalfold.hu

Győr-Moson-Sopron megyében a Csornai Margit kórházban, Mosonmagyaróváron a Karolina kórház-rendelőintézetben, továbbá Kapuváron, a Lumniczer Sándor Kórház-Rendelőintézetben és a Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban van látogatási tilalom - írta a házipatika.hu.




Az influenzafigyelő szolgálat megyei adataira, valamint a lázzal járó, légúti betegségek megnövekedett  számára  hivatkozva a Soproni Gyógyközpont 2017. január 26-ától részlege s látogatási tilalmat rendel el, mely érinti az intézmény Szülészet–Nőgyógyászati Osztályát, Újszülött részlegét, Koraszülött és Patológiás Újszülött részlegét , valamint Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztályát

Sopronban egyelőre részleges


.

Sopronban a látogatási tilalom visszavonásig érvényes.



Karolina Kórház - Rendelőintézet (Mosonmagyaróvár, Régi Vámház tér 2.). Ápolási osztályán 2017. január 05-től, a Kardiológiai és az Intenzív Osztályon 2017. január 18-tól.


Az influenza járványügyi helyzete miatt az egészségügyi intézmények vezetői saját hatáskörben látogatási tilalmat rendeltek el az alábbi intézményekben:


Csornai Margit Kórház (Csorna, Soproni u. 64.) egész területére 2017. január 14-től.


Kapuvári Lumniczer Sándor Kórház-Rendelőintézet Krónikus Belgyógyászati osztályán 2017. január 13-tól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában