Ország-világ

2018.12.06. 18:46

George H. W. Bush búcsúztatása: Orbán Viktor az amerikai nagykövetségen kondoleált

A kondoleálás után a kormányfő megbeszélést folytatott David Cornsteinnel, az Egyesült Államok magyarországi nagykövetével.

MTI

A budapesti amerikai nagykövetségen megnyitott részvétnyilvánító könyvben tett bejegyzéssel rótta le kegyeletét George H. W. Bush volt amerikai elnök emléke előtt [namelink name="Orbán Viktor"] miniszterelnök csütörtök délután - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

Orbán Viktor miniszterelnök (j) és David Cornstein, az Egyesült Államok magyarországi nagykövete a budapesti amerikai nagykövetségen 2018. december 6-án. Fotók: MTI/Szecsődi Balázs

Orbán Viktor miniszterelnök (j) és David Cornstein, az Egyesült Államok magyarországi nagykövete a budapesti amerikai nagykövetségen 2018. december 6-án.

Fotók: MTI/Szecsődi Balázs

A kormányfőt David Cornstein, az Egyesült Államok magyarországi nagykövete fogadta a bejáratnál, majd a kondoleálás után megbeszélést folytattak egymással - közölte a sajtófőnök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában