Ország-világ

2019.05.04. 08:23

Folyóba csúszott egy landoló utasszállító Floridában - videó

A repülőgép fennmaradt a víz színén, és a rajta tartózkodó mind a 136 ember épségben átvészelte a balesetet.

MTI

7.45 -  Folyóba csúszott egy landoló utasszállító repülőgép péntek este egy floridai repülőtéren, a gép fennmaradt a víz színén, és a rajta tartózkodó mind a 136 ember épségben átvészelte a balesetet - közölték a hatóságok. A Boeing 737-es gép Jacksonville repülőterén nem tudott megállni a leszállópályán, ezért csúszott bele a Szent János-folyóba - közölte az amerikai haditengerészethez tartozó repülőtér szóvivője. A gép a Kuba szigetén lévő Guantánamo-öböl amerikai haditengerészeti támaszpontjáról érkezett. A mentést megkezdték, de további részlet egyelőre nem ismert a balesetben.


Az említett légitársaság charterjáratokat teljesít. A CNN hírtévé értesülései szerint a gép fedélzetén katonák, családtagjaik, valamint az amerikai védelmi minisztériumnak különböző feladatokat végző emberek tartózkodtak. A gép a Kuba szigetén lévő Guantánamo-öböl amerikai haditengerészeti támaszpontjáról érkezett.



Korábban - Folyóba csúszott egy landoló utasszállító repülőgép péntek este egy floridai repülőtéren, a gép fennmaradt a víz színén, és a rajta tartózkodó mind a 136 ember épségben átvészelte a balesetet - közölték a hatóságok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában