Ország-világ

2019.05.16. 22:39

Fidesz: jövő vasárnap kiderül, hogy mit gondolnak a magyar emberek a bevándorláspártiak terveiről

A szocialisták ismét fűt-fát ígérgetnek - közölte a nagyobbik kormánypárt.

MTI

Fidesz szerint jövő vasárnap, az európai parlamenti választáson kiderül, hogy mit gondolnak a magyar emberek a bevándorláspártiak terveiről.


A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte csütörtökön az MTI-vel, hogy Harangozó Tamás (MSZP) és Szabó Tímea (Párbeszéd) sajtótájékoztatóján azt mondta, egy kutatás szerint a magyar emberek 71 százaléka gondolja úgy, hogy az Európai Unió jövője a szociális Európa, sőt a Fidesz szavazók több mint 57 százaléka támogatja, hogy legyen közös európai minimálbér és minimumnyugdíj.


A Fidesz reagálásában azt írta, a szocialisták ismét fűt-fát ígérgetnek, miközben kormányzásuk alatt elvettek egy havi nyugdíjat és "agyonadóztatták" a béreket.


Most átadnák a döntés jogát a magyar emberek béréről és nyugdíjáról annak a Brüsszelnek, amelynek "fontosabb a migránsok jóléte, mint a magyar embereké" - fogalmazott a kormánypárt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában