Ország-világ

2014.05.14. 20:31

Fidesz: a baloldal Brüsszelből akadályozni a magyar törekvéseket

A Fidesz véleménye szerint Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke, Bajnai Gordon, az Együtt-PM vezetője és "az egész bukott baloldal" nem segíteni és támogatni akarja Magyarország törekvéseit Brüsszelből, hanem akadályozni.

A kormánypárt nagykanizsai szervezete az MTI-nek arra reagált, hogy Gyurcsány Ferenc, illetve Szigetvári Viktor, az Együtt-PM társelnöke szerdán egyaránt felkeresi a várost, pártjaik EP-kampányaihoz kapcsolódó országjárásuk során.

A közlemény szerint a baloldal az Európai Parlamentet arra akarja felhasználni, hogy "onnan gyakoroljanak nyomást a magyar kormányra és onnan indítsanak támadásokat hazánk ellen, nem törődve annak gazdasági és egyéb következményeivel".

A Fidesz-KDNP olyan képviselőket küld az unióba, akik "kiállnak nemzeti érdekeinkért", megvédik a magyar földet, a munkahelyeket, a rezsicsökkentést, a magyar családokat és nem hagyják, hogy az európai baloldal diktáljon Magyarországnak - áll a közleményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában