Háborús filmbe illő jelenet

2021.10.12. 13:48

Fényes nappal géppuskával lövöldöztek Brüsszelben (videó)

A hatóságok nyomozást indítottak annak kiderítésére, hogy valódi fegyvert használtak-e a klip felvételénél, amelyet a belga fővárosban fényes nappal forgattak.

Háborús filmbe illő jelenetet játszottak le fényes nappal Brüsszelben a Chaussée d’Anvers nevű úton egy videóklip forgatása közben, a felvételen az látszik, amint egy férfi egy bérház erkélyéről egy gépfegyverből ad le lövéseket – írja cikkében a V4NA Hírügynökség.

Sajtóértesülések szerint a Bruxelles-Capitale-Ixelles-i rendőrség vizsgálatot indított a történteket követően annak kiderítésére, hogy a lövéseket valódi fegyverből adták-e le, a hírt megerősítette Olivier Slosse rendőrségi szóvivő, aki azt is elmondta, hogy érkezett hozzájuk egy engedélykérés videóklip forgatására, de a hatóságok nem adtak rá engedélyt, mert nem kaptak elegendő információt arról, hogy pontosan milyen forgatásról lenne szó.

A Le Soir nevű belga lap értesülései szerint Gotti Maras brüsszeli rapper klipjéről van szó, ami egybevág a zenész október 9-i Twitter-bejegyzésével, melyben bejelenti, hogy másnap klipet fognak forgatni.

A forgatásról előkerült egy másik felvétel is, melyen egy másik szögből, az erkélyről filmezik a fekete álarcot viselő személyt, aki egy Kalasnyikov típusú lőfegyvernek látszó géppuskával több lövést ad le a levegőbe, majd csatlakozik az utcán őt ünneplő tömeghez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában