Ország-világ

2021.01.30. 18:16

Fenyegetések miatt kapott testőröket Müller Cecília

A baloldal hónapok óta támadja az országos tiszti főorvost.

Testőrök védik Müller Cecíliát – írta még pénteken a 24.hu, a portálnak a Belügyminisztérium ekkor még nem árulta el, hogy kapott-e fenyegetéseket az országos tiszti főorvos, csupán annyit közöltek, hogy a rendelkezésükre álló információk alapján indokoltnak látták, hogy a védelmét ideiglenesen elrendeljék – adta hírül a Magyar Nemzet.

Ezután a Telex.hu a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságnál és a Belügyminisztériumnál is rákérdezett újra, hogy kapott-e fenyegetéseket Müller. A portál megkeresésére végül a Koronavírus Sajtóközponttól válaszoltak.

„A járvány elleni védekezés vezetője fenyegetést kapott, ezért a hatóságok biztosítják a védelmét” – írták.

A vonatkozó rendelet szerint a személyvédelmet vagy a Terrorelhárító Központ (TEK), vagy a Készenléti Rendőrség láthatja el. A 24.hu információ szerint Müller Cecília védelmét a készenléti rendőrök biztosítják. A rendelet értelmében Müller Cecília olyan színvonalú védelmet kaphat, mint a miniszterelnök, a miniszterek, a diplomaták vagy a nemzetközileg védett személyek.

Ismert: a balliberális sajtó immár hosszú hónapok óta minden alkalmat megragad, hogy Müller Cecília személyét, munkáját, megjelenését és a kommunikációs stílusát kritizálja, ráadásul az országos tiszti főorvos vallásosságát is több ízben tették már élcelődés tárgyává. Mindeközben a baloldal álságos módon a kormányt vádolja fenyegetőzéssel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában