Ország-világ

2019.05.17. 19:41

EP-választás - Fidesz-KDNP: kampányakció volt az ellenzék által kezdeményezett parlamenti ülés

Az üléstől az ellenzék közel harmada, vagyis tizennyolc képviselőjük is távol marad, holott az ellenzék kezdeményezte annak összehívását.

Az ellenzék színtiszta kampányakciójának nevezte az Országgyűlés rendkívüli ülésének pénteki összehívását a kormánypártok nevében nyilatkozó KDNP-s Nacsa Lőrinc.


A politikus pénteken ezt azzal is alátámasztotta, hogy az üléstől az ellenzék közel harmada, vagyis tizennyolc képviselőjük is távol marad, holott az ellenzék kezdeményezte annak összehívását.

       

Ebben a kampányakcióban a Fidesz és a KDNP képviselői nem vettek részt - hangsúlyozta. Már csak azért sem, mert teljesen álságosnak és kétszínűnek tartják, hogy "azok az ellenzékiek akcióznak most, akik devizahitelekbe hajszolták az embereket, de egyetlen, a bajbajutottakat segítő intézkedést sem szavaztak meg" - fogalmazott.

       

Az elmúlt években a Fidesz-KDNP parlamenti többség és a kormány számos intézkedést hozott a bajbajutott családok érdekében. Csak az eszközkezelő 36 ezer családot mentett meg, akik közül már csaknem húszezren jelezték, hogy élnek a felkínált lehetőséggel és így visszakaphatják otthonukat - ismertette.

Címkék#belföld
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában