Családpolitika

2021.02.22. 09:44

Eddig húszezer család élt a nagycsaládosok autóvásárlási támogatásával

Eddig húszezer család vásárolhatott legalább hétüléses autót a nagycsaládosok autóvásárlási támogatásával – közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter hétfőn a Facebook-oldalán.

Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter az otthonfelújítási támogatások utalásáról tartott sajtótájékoztatón az Emberi Erőforrások Minisztériumában 2021. február 9-én.

Forrás: MTI

Fotó: Máthé Zoltán

Novák Katalin a közzétett videóban emlékeztetett: a három vagy több gyermeket nevelő családoknak legalább hétüléses autó vásárlásakor a kormány a jármű árának felét, maximum 2,5 millió forintot támogatásként kifizet.

A miniszter – a videó tanúsága szerint – meglátogatott egy négygyermekes családot, amely a támogatás segítségével vásárolt új autót. A felvételen elhangzik, hogy a család a maximális támogatási összeget, 2,5 millió forintot vett igénybe.

Borítókép: Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter az otthonfelújítási támogatások utalásáról tartott sajtótájékoztatón az Emberi Erőforrások Minisztériumában 2021. február 9-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában